Paikalliset

Ilves aloittaa sunnuntaina taistelun Veikkausliigan kirkkaimmista mitaleista – "Olemme palanneet kovalla intensiteetillä..."

Jarkko Wissin valmentama Ilves aloittaa sunnuntaina viimeisen taistelun Veikkausliigan kirkkaimmista mitaleista.

Pekka Ruissalo

Tampereen Ilveksen jalkapallojoukkueen taistelu Veikkausliigan kärkipaikoista alkaa sunnuntaina, kun joukkue aloittaa Mestaruussarjan matsit isännöimällä FC Honkaa.

– Ylipäätään teki hyvää ottaa pari päivää huilia ja ajatukset pois Veikkausliigasta. Olemme palanneet kovalla intensiteetillä treeneihin. Viime viikolla vedimme suurella sykkeellä kirjaimellisesti, Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss toteaa seuran verkkosivuilla.

– Tällä viikolla olemme tietysti keskittyneet enemmän taktiseen puoleen, mutta sekaan mahtuu myös maksimaalisen tempon harjoitteita, Wiss jatkaa.

– Pelin luonne ei mielestäni muutu mestaruussarjan myötä. Tähänkin asti jokaisessa ottelussa on ollut panosta ja paineita. Tämä on kaikki samaa kautta ja lasken kokonaisuuksia. Odotamme syksyn ratkaisuhetkiä sopivalla jännityksellä, mutta pyrimme samalla nauttimaan hetkestä, Wiss kertoo.

Sunnuntaina kello 18.30 Tammelassa on vastassa Espoon lippulaiva FC Honka, jota povattiin ennen kautta yhdeksi suurimmista mestarisuosikeista.

– Honka on sarjan vaarallisimpia pallonhallintajoukkueita. He luottavat omaan tyyliinsä, jossa kärsivällisesti jauhetaan puolustusrivejä sekaisin. Lisäksi yläalueella on myös yksi vastaan yksi -osaamista ja hyvä viimeistelijä. Me lähdemme rohkeasti tulta päin, Wiss päättää.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat