Paikalliset

Popcorn-osastolle joutunut Tappara-puolustaja löysi lopulta työpaikan toiselta puolelta pukukoppikäytävää – "Oli tietenkin kova paikka olla syrjässä..."

Aleksi Elorinne vaihtoi paikallisvastustaja Ilveksen leipiin.

Pekka Ruissalo

Tapparassa pitkän rupeaman pelannut puolustaja Aleksi Elorinne löytyy seuraavat kaksi kautta paikallisvastustaja Ilveksen riveistä, toisin sanoen Hakametsän pukukoppikäytävän toisesta päästä. Viiden Tappara-kauden aikana mies kirjasi seurasta plakkariinsa kaksi kultaa ja kaksi hopeaa, ja oli mukana joukkueessa joka voitti pronssia kauden 2018-2019 päätteeksi.

Nyt työpaikka löytyy Ilveksestä. Mies valottaa viime kautta seuran verkkosivujen haastattelussa. Viime kauden loppupuoli kului pitkälti niin sanotulla popcorn-osastolla: mies ei mahtunut pelaavaan kokoonpanoon.

– Oli tietenkin kova paikka olla syrjässä viime kauden lopulla, mutta korostan että peilistä löytyy syyt aina viimekädessä eikä mitään jäänyt hampaankoloon. Olin valmiina kaukaloon loppuun saakka, mutta näin jälkikäteen on pakko myöntää asioiden menneen ihan oikein, sillä minulla oli terveysongelmia.

– Nyt pääsen uuteen kauteen varmuudella täydessä kunnossa ja viime kauden lopun katsomosta pelien seuraaminen antaa siihen valtavasti uutta energiaa ja motivaatiota, Elorinne sanoo seuran verkkosivuilla.

Puolustaja vaikuttaa viihtyvän uudessa työpaikassaan.

– Valmennuksesta ja johdosta lähtien kaikki on täällä viimeisen päälle. Erityisesti pidän seuran ajatusmaailmasta, jossa perustetaan tekeminen uskaltamiseen ja rohkeuteen nähden mieluummin mahdollisuuksia kuin uhkakuvia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat