Paikalliset

Kävele Naiselle Ammatti täyttää pyöreitä vuosia Pyynikillä

Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma järjestetään kymmennettä kertaa viikonvaihteessa Tampereen Pyynikillä 15. syyskuuta. Tapahtumien keskipiste on Pyynikin näkötornilla.

Kyseessä on Naisten Pankin merkittävin ja näkyvin varainkeruutempaus. Tänä vuonna kävellään lähes 100 paikkakunnalla Suomessa ja ulkomailla. Tampereella tavoitteena on olla kolmen eniten varoja keränneen paikkakunnan joukossa.

Kävely järjestetään Pyynikin harjumaisemissa. Kello 11 alkavasta lämmittelyjumpasta vastaa UKK-instituutti, joka jakaa näkötornilla tapahtuman ajan hyödyllistä tietoa terveysliikunnasta. Koneista kiinnostuneet voivat ottaa ”tyypit” Kaivuri-Jussin kaivinkoneella tai tutustua Pirkanmaan pelastuslaitoksen paloautoon.

Ilmoittautumisen voi tehdä etukäteen netissä www.naistenpankki.fi tai paikan päällä 15. syyskuuta. Järjestävät toivovat osallistujilta ilmoittautuessa Ammatin suuruista lahjoitusta (30 € / kävelijä). Pienemmätkin lahjoitukset otetaan kiitollisena vastaan. Lahjoituksen suuruus on vapaavalintaista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat