Paikalliset

Lemmikki-messut veti yli 10 000 kävijää – Tämän vuoden suurin lemmikkitapahtuma

Lemmikit-messut veti yli 10 000 kävijää.

Mona Räsänen

Toista kertaa järjestetty Lemmikki Tampere kokosi 10 527 lemmikkieläimistä kiinnostunutta kävijää Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen.

Lemmikki Tampere 19 oli tänä vuonna Suomen suurin lemmikkiaiheinen tapahtuma. Pirkanmaan lisäksi tapahtuma keräsi kävijöitä ja näytteilleasettajia laajemmaltakin kotimaasta. Hallit täyttyivät kävijöiden lisäksi koirista, kissoista, poneista, alpakoista, jyrsijöistä, linnuista, kaloista ja matelijoista sekä tietenkin näille lemmikeille hyödyllisiä tarvikkeita myyvistä näytteilleasettajista.

– Koko perheen lemmikkitapahtuman suosio kasvoi toisella järjestämiskerralla. Ilo huomata, että olemme onnistuneet vastaamaan suuren yleisön toiveisiin ja odotuksiin. Saimme mukaan uusia eläinlajeja ja -rotuja täydentämään tapahtuman monipuolista sisältöä. Jatkossakin nähdään vauhdikasta kisailua ja näyttäviä rotuesittelyjä sekä mukana on niin perinteiset kuin eksoottisemmatkin lemmikit, kertoo tapahtuman projektipäällikkö Tuure Leppämäki.

Näytteilleasettajia oli yli 80 ja mukana oli iso joukko yhdistyksiä ja järjestöjä, kuten Suomen Herppiharrastajat, Suomen Karvakaverit, Suomen Kanihyppääjät, Suomen kani-, kesyrotta- hamsteri-, lemmikkikani-, siiliyhdistykset; Lemmikkilinnut Kaijuli ry, Kuono ry, Tampereen seudun fretit ry, Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistys PESU ry, Tampereen Akvaarioseura ry sekä Ylöjärven Koirakerho ry.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Markku, terapiapuput, kesyrottien agility, AgiDance, Flyball... – Lemmikki-messut tulevat!28.8.2019 19.30
Koiria tappava tauti edelleen mysteeri – "Koiran menettäminen yllättäen vakavan taudin seurauksena on raskasta"6.9.2019 18.08
Voiko lemmikki rakastaa omistajaansa? – Tuoreiden tutkimusten mukaan koira todella haistaa pelon ja rotta on yksi empaattisimmista eläimistä24.8.2019 08.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat