Paikalliset

Kauppojen vääntö nousi uudelle tasolle – K-kauppias kävi Prismassa kahmimassa Boltseja ja laittoi myyntiin, Osuuskauppa nokitti heti

Leivon Leipomon Anssi Räntilä esitteli uutta hittituotetta Tamperelaiselle heinäkuussa. Virallisesti Boltsi päätyi kauppojen hyllyille elokuussa.

Joonas Alanne

Tamperelaisen Leivon Leipomon valmistamat kaurasiemenpyörykät eli Boltsit ovat nousseet suureen suosioon sen jälkeen, kun ne voittivat Suomalainen menestysresepti -ohjelman. Tv-kisaa esitti TV5 ja sitä veti huippukokki Jyrki Sukula.

Yksi ohjelman yhteistyökumppaneista oli S-ryhmä. Tämän vuoksi Boltseja voi ostaa ainoastaan S-ryhmän liikkeistä.

Tesomalla toimivan K-Supermarket Westerin kauppias joutui kaupan julkaiseman Facebook-päivityksen perusteella muuttaa tilanteen. Westerin kauppiaana toimii Ari Ruissalo.

– Mitä kauppias ei tekisi asiakkaidensa puolesta. Koska Leivon Leipomo toimittaa Boltseja vain S-ryhmän kauppoihin niin kauppias suuntasi Prismaan ostoksille. Nyt saatavilla meiltä erä Boltseja osuuskaupan hintaan, kirjoitetaan Facebook-päivityksessä.

Suurin osa kuvan kanssa varustetun postauksen kommenteista on innostuneita, mutta joukossa on myös epäilty, onko toiminta laillista.

– Käyttäväthän kioskiyrittäjätkin ruokakauppaa tukkukauppanaan, vastataan epäilyihin K-Supermarket Westerin tililtä.

Pirkanmaan Osuuskauppa vaikuttaa suhtautuvan asiaan suopeasti. S-ryhmän paikallisyritys on vastannut Westerille päivityksen kommenttiosiossa.

– Kiitos asioinnista, kommentoi S-ryhmä.

 

Boltsi on kaurasta ja siemenistä valmistettu pikkupulla, joka muistuttaa ulkonäöltään erehdyttävästi lihapullaa. Kyseessä on laktoositon lisäaineeton, runsaskuituinen, soijaton ja vegaaninen pyörykkä, joka sisältää auringonkukan-, pellavan- ja kurpitsansiemeniä sekä kauraa.

Tv:stä tutusta tuotteesta tuli heti ilmestymisensä jälkeen suosittu. S-ryhmä ei ole julkistanut mitään tarkkoja lukuja, mutta sen mukaan Boltsi nousi heti lanseerauksensa jälkeen ketjun kolmanneksi myydyimmäksi pyörykäksi. Perinteisiin kasvispyörykköihin verrattuna myyntiluvut olivat moninkertaisia.

 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Tästä uutuusruuasta tuli välitön hitti S-kaupoissa – ”Myydään tuplamääriä”15.8.2019 19.02
Boltsi-makuja on tulossa vielä lisääkin, lupaa tuotekehityksessä mukana ollut tamperelainen ravintolayrittäjä22.8.2019 20.00
Leivon Leipomon ruokainnovaatio voitti Suomalainen Menestysresepti -kilpailun – Tässä on Jyrki Sukulan hehkuttama Boltsi: "Kuin ruoan JVG"12.8.2019 09.00
Leivon Leipomon ruokakeksintö päätyy tv-kisasta suoraan kauppojen hyllyille – Näin syntyi Boltsi: "Kyllä siinä vähän nauratti"14.7.2019 18.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat