Paikalliset

Boltsi-makuja on tulossa vielä lisääkin, lupaa tuotekehityksessä mukana ollut tamperelainen ravintolayrittäjä

Ravintolayrittäjä Toni Leskinen lupaa Boltsin menestystarinalle jatkoa. Luvassa on tuoteperheeseen uusia makuja, jotka ovat tulossa markkinoille lähikuukausina.

Pekka Ruissalo

Leivon Leipomon markkinoille lanseeraama Boltsi on noussut kesän aikana varsinaiseksi hitiksi. Mukana tuotekehittelyssä oli keskeisesti Los Pollos-kanaravintolan yrittäjä Toni Leskinen, joka on seurannut suosion kasvua ja jopa suoranaista räjähdystä luonnollisesti hyvillä mielin.

– Oliko se niin, että ensimmäisenä viikkona Boltsi-paketteja myytiin 85 000... onhan se aikamoinen määrä, Leskinen sanoo.

Kyseessä on vegaaninen kaura-siemenpyörykkä, joka Leskisen mukaan maistuu myös hyvin uskottavasti lihapullalta. Sitä voi pitää saavutuksena, sillä tuotteessa ei ole lihaa laisinkaan.

– Paahdettu sipuli on erittäin tärkeä osa konseptia. Koostumus ja rakenne ovat noin muuten hyvin lähellä lihapullaa, Leskinen kuvailee.

Mies lupaa, että jatkoakin on Boltsin saralla tulossa.

– Kyllä tässä pari makua on tuoteperheeseen jo varastossa. Ne lanseerataan ja tulevat markkinoille jossain vaiheessa, Leskinen lupailee.

 

Tässä Tamperelaisen jutussa Leivon Leipomon Anssi Räntilä kertoo Boltsista tuotteena.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Leivon Leipomon ruokainnovaatio voitti Suomalainen Menestysresepti -kilpailun – Tässä on Jyrki Sukulan hehkuttama Boltsi: "Kuin ruoan JVG"12.8.2019 09.00
Leivon Leipomon ruokakeksintö päätyy tv-kisasta suoraan kauppojen hyllyille – Näin syntyi Boltsi: "Kyllä siinä vähän nauratti"14.7.2019 18.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat