Paikalliset

Kangasalan kauppahallista tuleekin Lifestyle Hub

Havainnekuva Lifestyle Hubista.

Muuan Oy

Kangasalan kaupunki lähtee kehittämään kauppahallista Lifestyle Hubia. Tavoitteena on uudistaa kauppahallikonseptia osallistavan toiminnan ja elämysten suuntaan.

Kaupungin julkaiseman tiedotteen mukaan hankkeeseen etsitään parhaillaan operaattoria ja "investoria". Se rakennetaan Kangaslan keskustaan torin länsilaidalle. Ostamisen lisäksi Lifestyle Hubin tavoitteena on houkutella ihmisiä "osallistumaan ja oppimaan". Suunnittelutyötä on tehty sekä käyttäjiä että lähiruokatuottajia ajatellen.

Lifestyle Hubin kerrotaan soveltuvan sekä monipuoliseen tapahtumatuotantoon että kurssien ja koulutusten järjestämiseen. Toritiloihin kytkettynä Kangasalan keskustassa on mahdollista järjestää monipuolisempia tapahtumia, festivaaleja ja markkinoita.

Varsinaisen kauppahallin lisäksi Lifestyle Hubista on tarkoitus löytyä erilaisia ravintoloita katukeittiöistä panimoravintolaan, kaupunkilaisten hengailuun tarkoitettu olohuone, viherhuone yrttien kasvattamiseen, pop-up -keittiöksi muuntuva kehityslaboratorio ”Kyökki” sekä esimerkiksi 24/7 Palvelusolmu ruokakassien ja pakettien lähettämiseen ja noutoon. Yhteiskäyttöiset varastot ja jäteratkaisut palvelevat myös viereisiä torikauppiaita

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Kangasala saa oman ympäristö- ja taideohjelmansa7.8.2019 10.22

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat