Paikalliset

Pirkanmaalle uusi innovaatio- ja tulevaisuusjohtaja

Päivi Myllykangas

Tampereen yliopiston sidosryhmäjohtaja, KTT Päivi Myllykangas siirtyy hoitamaan Pirkanmaan liiton innovaatio- ja tulevaisuusjohtajan tehtäviä syyskuun alusta. Tehtävä Pirkanmaan liitossa on määräaikainen ja kestää 31.3.2021 saakka.

Päivi Myllykangas on Tampereen yliopiston sidosryhmäjohtajana (osa-aikainen) rakentanut Tampereen korkeakouluyhteisön sidosryhmätyötä, varainhankintaa ja alumnityötä. Päivi Myllykangas on hoitanut samaan aikaan osa-aikaisesti Pirkanmaan liiton aluekehityksen johtotehtäviä. Työnkuvaan onkin kuulunut alueen strategisten avausten - kuten turvallisuus ja ilmailu - edistäminen.

– Tampereen korkeakouluyhteisö on edelleenkin tärkeässä roolissa tulevassa työssäni ja uskon, että yliopiston ja ammattikorkeakoulun yhteistyö Pirkanmaan liiton ja alueen kanssa vahvistuu entisestään, Päivi Myllykangas sanoo.

Pirkanmaan liiton innovaatio- ja tulevaisuusjohtaja Petri Räsänen siirtyi työ- ja elinkeinoministeriöön Innovaatiot ja yritysrahoitus -osastolle kehittämispäällikön määräaikaiseen tehtävään ajalle 2.8.2019 – 31.3.2021.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat