Paikalliset

Kulttuuripääkaupunkihanke aloitti ohjelmahaun

Tässä arkistokuvassa Mänttä-Vilppulan kaupunginjohtaja Markus Auvinen ja Tampereen pormestari Lauri Lyly allekirjoittavat kulttuuripääkaupungin yhteistyön aiesopimusta 14. kesäkuuta vuonna 2018.

Riina Haapala

Leffaan laiturille, runoja rautatieasemalle vai kansantanssia talojen katoille? Mitä sinun kulttuuripääkaupunkisi tarjoaa?

Tätä kyselee nyt kulttuuripääkaupungiksi pyrkivä Tampere yhteistyökuntineen. Tampereen ja Pirkanmaan kulttuuripääkaupunkihaun avoin ohjelmahaku on nyt siis auki. Avoimuus tarkoittaa kaupungin mukaan sitä, että hakua ei ole suunnattu vain ammattitaiteilijoille tai vakiintuneille instituutioille, vaan kuka tahansa voi ehdottaa hyvää ohjelmaideaa.

Mukaan mahtuu myös sekä isoja että pieniä ohjelmaideoita. Paitsi ehdotuksia, niin nyt etsitään myös hakijoita, joilla on valmius toteuttaa ehdottamansa projekti. Tarkoitus on kerätä mahdollisimman runsaasti ohjelmaehdotuksia. Ehdotuksia hyödynnetään jo hakuprojektissa.

Avoin haku alkaa 18. elokuuta ja päättyy tiistaina 15. lokakuuta kello 23.59. Hakua varten kootut ohjelmatyöryhmät käsittelevät ehdotuksia syksyn aikana. Kaikkiin ehdotusten jättäjiin ollaan yhteydessä marraskuun 2019 loppuun mennessä.

Yksinkertaisinta on jättää ohjelmaehdotus lomakkeella. Lomake ja kaikki oleellinen tieto ohjelmahausta löytyy osoitteesta http://tampereregion2026.fi/ohjelmahaku

Kysymyksiä voi lähettää haun somekanavissa tai sähköpostitse: [email protected]

Puhelinaika on keskiviikkoisin kello 13–14 välisenä aikana, puhelin 041 730 0383. Avoimen ohjelmahaun yhteyshenkilö on Emma Laurinolli.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Hoitaako Manse kylähyppelyn voimin itsensä kulttuuripääkaupungiksi?17.8.2019 18.00
Kulttuuripääkaupunkihaun neuvottelukunta kokoontuu ensimmäistä kertaa – Kokous perjantaina Raatihuoneella5.6.2019 11.36
Tampereelle kaivataan lisää luvallisia graffitiseiniä – "Katutaide on yksi taiteenmuoto, jota kulttuuripääkaupungissa kuuluu olla"18.5.2019 14.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat