Paikalliset

Mediat: Blockfesteillä esiintyvä A$ap Rocky tuomittiin Ruotsissa

A$AP Rocky oli yksi Blockfestin pääesiintyjistä. Myös hänen keikalleen sijoittui ongelmia: esiintyjä joutui keskeyttämään esiintymisensä, kun yleisössä nuori nainen jäi muiden jalkoihin ja tallottavaksi.

DannyB Photos/Wikimedia Commons

Ruotsalaislehtien mukaan yhdysvaltalainen rapmuusikko A$ap Rocky on tuomittu ehdolliseen vankeuteen pahoinpitelystä. Asiasta kertovat muun muassa Expressen ja Aftonbladet.

A$ap Rocky eli oikealta nimeltään Rakim Mayers syyllistyi kesäkuun lopussa pahoinpitelyyn Tukholman keskustassa. Myös kaksi hänen seurueeseensa kuulunutta sai ehdolliset tuomiot. He joutuvat myös maksamaan vahingonkorvauksina uhrille 12 500 kruunua eli noin 1200 euroa.

LUE MYÖS: Trump pettyi Ruotsin pääministeriin – Pahoinpitelystä syytetty Blockfest-pääesiintyjä pysyy vangittuna: "Teemme niin paljon asioita Ruotsin puolesta"

A$ap Rockyn pidättäminen Tukholmassa heinäkuun alussa saavutti maailmanlaajuista huomiota ja jopa USA:n presidentti Donald Trump otti kantaa artistin vapauttamisen puolesta. Rockyn on tarkoitus esiintyä ensi viikonloppuna Tampereen Blockfesteillä, joiden pääesiintyjä hän on.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Miten käy A$ap Rockyn Blockfest–keikan? – MTV3: Oikeuskäsittely uhkaa venyä1.8.2019 17.00
Trump pettyi Ruotsin pääministeriin – Pahoinpitelystä syytetty Blockfest-pääesiintyjä pysyy vangittuna: "Teemme niin paljon asioita Ruotsin puolesta"26.7.2019 08.28

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat