Paikalliset

Onko Tammelantori sottaisempi kuin ennen? Sen siivoamisesta jätettiin valtuustokysely

Tammelantorin siisteydestä on keskusteltu tänä kesänä. Torin siivoustapa on muuttunut ja sen siivoaminen on ulkoistettu.

Vasemmistoliiton kaupunginvaltuutettu Sinikka Torkkola on tehnyt aiheesta valtuustokyselyn, joka käsitellään kaupunginvaltuustossa ensi maanantaina.

Torkkolan mukaan torin asiakkaat ja kauppiaat ovat ihmetelleet torin siisteyttä kesän aikana. Aiemmin tori pestiin voimakkailla vesisuihkuilla, joiden avulla liat ja roskat uitettiin Tammelan puistokadun puoleista reunasta Pinninkadulle, josta ne siivottiin pois. Nykyisin torin siivous on ulkoistettu ja tällä hetkellä sitä puhdistetaan kuivaharjauksella. Vain osin pestään vedellä.

Torkkola uskoo, että puhdistustavan vuoksi torille jää puhdistamattomia alueita.

Valtuustokyselyssään Torkkola tiedustelee, miten Tampereen kaupunki valvoo torin siisteyttä ja varmistaa, että tori pidetään riittävän puhtaana. Hän haluaa myös tietää, ovatko Tampereen kaupungin siivouksesta tehdyn tarjouspyynnön ehdot sellaiset, että ne varmistavat torin siivouksen määrän ja laadun. Lisäksi hän kysyy, miten torikauppiaat ja muut torin käyttäjät voivat antaa palautetta torin ongelmista ja miten palautteeseen vastataan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat