Paikalliset

Ratikkatöitä kouluteillä – Raitiotieallianssi järjestää tällä viikolla opastusta koululaisille

Ratikkatyömaat vaikuttavat kouluteihin.

Raitotieallianssi

Raitiotietä rakennetaan Tampereella monen koululaisen reitillä. Joukossa on jälleen myös satoja uusia ekaluokkalaisia, joille koulutien opettelu on uusi ja hieno asia.

Koulujen alkaessa Raitiotieallianssi opastaa jalankulkijoita keskeisten risteysten ja työmaiden lähellä 8.-9. elokuuta aamu- ja iltapäivisin. Opastajat tunnistaa Raitiotieallianssin turvavarusteista.

Koululaisten reitit kulkevat työmaan läheisyydessä muun muassa Pyynikintorin ja Pirkankadun seudulla ja Hämeenpuiston läheisyydessä sekä Itsenäisyydenkadulla, Kalevassa ja Hervannassa.

Raitiotien rakentamisesta aiheutuu vielä toistaiseksi jonkin verran ajoittain muuttuvia liikennejärjestelyjä. Siksi Raitiotieallianssi toivoo kodeilta ja kouluilta yhteistyötä turvallisen koulutien varmistamiseksi. Lasten opastaminen reittien käyttöön varmistaa, että koulusyksy lähtee hyvin ja turvallisesti alkuun.

Raitiotien työmaat ovat tietoisia koulujen alkamisesta, ja työmaiden läheisyydessä kulkevat koululaiset pyritään huomioimaan mahdollisimman hyvin. Koulujen kautta tiedotetaan aina kun liikennejärjestelyt koulun läheisyydessä olennaisesti muuttuvat.

Raitiotien rakentamiseen liittyviä liikennejärjestelyjä suunnitellaan yhdessä Tampereen kaupungin asiantuntijoiden ja Tampereen seudun joukkoliikenteen kanssa, jotta varmistetaan turvalliset reitit ja kulkuyhteydet myös bussipysäkeille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat