Paikalliset

Nokian puroraitti sai uuden pinnan

Nokian Puroraitin kevyen liikenteen väylää parannetaan keskiviikkona 7. elokuuta. Työt alkavat keskiviikkoaamuna kello 7 aamulla ja kestävät koko päivän.

Töiden aikana kevyen liikenteen suositeltava kulkureitti kulkee Pinsiöntien kautta. Suunnitelman mukaan Puroraitti on jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden käytettävissä taas torstaina 8. elokuuta, kun koulut alkavat.

Tierakenteeseen tehdään tuhkasideaineella kerrosstabilointi tien kantavuuden parantamiseksi ja asfalttipäällysteen elinkaaren pidentämiseksi. Kerrosstabiloinnin toteuttavat Ecolan Oy ja NCC Roads osana Business Tampereen kokeilupalveluhankintaa, jossa etsitään vaihtoehtoisia kiertotalousratkaisuja perinteisten kantavuuden parantamismenetelmien rinnalle.

Kevyen liikenteen väylä päällystetään uudella asfaltilla noin viikon kuluttua kerrosstabiloinnista. Koska kyseessä on pilottikohde, ennen päällystystä Ecolan Oy ja NCC Roads mittaavat kuinka hyvin stabilointi on lisännyt rakenteen kantavuutta.

Nokian kaupunki vastaa asfaltoinnista. Myös asfaltoinnin aikana kevyen liikenteen kulku ohjataan kiertotielle. Liikenteenohjauksesta huolehtii urakoitsija.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat