Paikalliset

"Kilpailun puute on näkynyt korkeina lipunhintoina" – OnniBus aloittaa uudet reitit Tampereelta ja Turusta Helsinki-Vantaan lentoasemalle

OnniBus.com aloittaa suorat vuorot Tampereelta Helsinki-Vantaan lentokentälle ja takaisin. Yhtiö on hankkinut myös lisää kalustoa vuorojen hoitamista varten.

ESM:n arkisto

OnniBus.com avaa uudet reitit Tampereelta ja Turusta Helsinki-Vantaan lentoasemalle maanantaina 12. elokuuta. Tampereelta ja Turusta pääsee suorilla ja vaihdottomilla bussivuoroilla aamulennoille siten, että Tampereen bussit ovat perillä lentoaseman terminaalilla 2 kello 5:40 ja 6:40 ja Turun bussit vastaavasti kello 5:30 ja kello 6:30.

Saapuvien iltalentojen aikaan lentoasemalta lähtevät suorat vuorot Tampereelle kello 23:30 ja kello 00:30 ja Turkuun kello 23:10 ja kello 00:40.

Näiden vaihdottomien aamu- ja iltayhteyksien lisäksi Tampereen reitillä on kolme vaihdollista yhteyttä iltapäivällä kumpaankin suuntaan siten, että vaihto tapahtuu Keimolan pysäkillä.

OnniBus.com Oy:n toimitusjohtaja Lauri Helke kertoo yhtiön tiedotteessa, että lentoasemayhteyksiä on suunniteltu jo pidemmän aikaa.

– Poissaolomme tässä markkinassa eli kilpailun puute on näkynyt korkeina lipunhintoina ja asiakkaat ovat maksaneet jopa kolmenkymmentä euroa lentokenttäbussien lipuistaan. Olemme hankkineet neljä kaksikerrosbussia lisää ja tämän avulla pystymme tuomaan halvat hinnat myös näille reiteille, jotka ovat olleet viimeinen saareke kalliin matkustamisen saralla, Helke sanoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

IL: Onnibusilla dramaattinen matka – matkustajat kärsivät kuumasta, kuljettaja uskoi vasta poliisia20.5.2019 08.21
Onnibussilta uusi palvelu: kioskissa nyt sama hinta kuin verkossa27.2.2019 10.06
OnniBus lähtee yhteistyöhön R-kioskin kanssa – "Ammattitaitoinen asiakaspalvelu ja tulostetut liput"27.2.2019 09.21

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat