Paikalliset

Jos lähdet perjantaina ralleihin, muista nämä matkallasi – "Maasto on erittäin kuivaa..."

Neste Rally jatkuu tänään. Sisä-Suomen poliisi toivoo malttia tapahtumaan matkaaville. Torstai-iltana Thierry Neuville kaasutteli tähän malliin Harjun erikoiskokeella.

Petri Huhtinen

Suomalainen ralliautoilun suurtapahtuma, Keski-Suomessa ajettava Neste Rally Finland aloittaa perjantaina toisen kilpailupäivän. Sisä-Suomen poliisi on lähettänyt paikalle matkaaville tai siellä kenties jo oleville viestin, miten kannattaa käyttäytyä viikonlopun aikana.

– Tänään ajetaan erikoiskokeita Oittilassa, Moksissa, Urriassa, Ässämäellä ja Harjulla. Ruuhkia on odotettavissa erikoiskokeille vievillä teillä, muun muassa 9-tiellä, 4-tiellä ja pienimmillä teillä. Lähde ajoissa liikkeelle, varaudu ruuhkiin ja pysäköi autosi vain merkityille pysäköintipaikoille. Näin varmistat muun muassa pelastuskaluston paikalle pääsyn vaaratilanteessa, poliisi huomauttaa.

Lauantaina ajetaan erikoiskokeita lähempänä Pirkanmaan maakuntarajaa. Liikkeellä ollaan ainakin Kuhmoisten Pihlajakoskella. Kuhmoinen liittyy osaksi Pirkanmaata vuonna 2020.

– Maasto on erittäin kuivaa ja avotulen teko on ehdottomasti kielletty. Varmista, että mahdollisesta tupakantumpistasi ei aiheudu palon vaaraa, poliisi huomauttaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat