Paikalliset

Food Market Herkun remontti etenee, avajaiset syyskuussa – "Eihän tässä malttaisi odottaa"

Food Market Herkussa on nyt käytössä pikakassat.

Pirkanmaan Osuuskauppa

Tampereen Stockmannin alakerta on viime viikot muistuttanut kuhinansa puolesta muurahaispesää. Juhannuksesta startannut Food Market Herkun kokonaisvaltainen remontti etenee aikataulussa ja uudistuneen myymälän avajaisia juhlitaan syyskuun lopulla, kertoo Pirkanmaan Osuuskauppa.

Muutostöiden alkupuolella Herkku sai kauan kaivatut pikakassat ja uuden torimaisen hedelmävihannesosaston.

– Asiakkaat ovat kaivanneet myymälään lisää avaruutta, mikä on huomioitu esimerkiksi uusien kalusteiden matalassa designissa ja kylmälaitteiden sijoittelussa. Myös maanläheistä värimaailmaa on toivottu ja se näkyy muun muassa uusissa hyllyissä, kertoo Herkun ryhmäpäällikko Mikko Korpela.

– Tällä hetkellä tehdään juomaosaston saarnipaneelikattoa ja uuden maustealueen kattoa. Kylmätiskit liikkuvat myös koko ajan kohti uusia sijainteja. Seuraavia isoja juttuja ovat Bistron ja perunakellarin rakentaminen. Myös leipäosasto ja palvelutiskien järjestys uudistetaan elokuun aikana. Syyskuun alkuun jäävät sitten miljöö, somistus ja opasteet.

 

Korpela kehuu niin asiakkaiden, henkilökunnan kuin yhteistyökumppaneidenkin joustoa remontin keskellä.

– Työt ovat aikataulussa ja myymälä on jo huomattavasti selkiytynyt alun myllerrysten jälkeen. Vaikka kauppa on luonnollisesti tällaisen rempan keskellä sekainen ja tuotteet vierailla paikoilla, asiakkaat ja henkilökunta ovat uudistuksesta innoissaan ja syksyä odotetaan jo kovasti. Asiakkaidemme palaute on ollut pelkästään positiivista ja työntekijöillä ollut aivan mahtava asenne, hän sanoo.

Avajaisista tiedotetaan tarkemmin syyskuun aikana.

– Eihän tässä malttaisi enää odottaa, Korpela sanoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Hihna oli juhannuksen somehitti – Kummeli-selostus veti kauppaan ja someen suuren yleisön23.6.2019 10.05
Pirkanmaan Osuuskauppa julkisti uudet suunnitelmat Stockan alakertaan: Näin Food Market Herkku uudistuu lähes kokonaan syksyyn mennessä31.3.2019 12.59
Osuuskauppa kävi taas yli miljardilla – Tänä vuonna aukeaa kaksi uutta ruokakauppaa30.1.2019 18.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat