Paikalliset

Taas pelaajasiirto TPV:stä TamU:un – Nyt vuorossa ex-kapteeni

Kuluvalla kaudella vain TPV:n kakkosjoukkueessa pelannut Jari Nikkilä liittyy Tampere Unitedin harjoitusvahvuuteen.

Loukkaantumisesta toipumassa oleva Nikkilä ei ole vielä valmis peleihin Kakkosen tasolla, mutta TamU ja TPV ovat sopineet alustavasti Nikkilän lainaamisesta Sinipaitoihin sitten, kun Nikkilä kuntoutuu pelikuntoon.

Aikaisimmillaan tämä voi olla mahdollista lauantaina 3. elokuuta Pyynikillä pelattavaan Gnistan-otteluun. Ennen lainasopimuksen tekemistä Nikkilä on vapaa pelaamaan TPV:n kakkosjoukkueen otteluissa.

Viime kaudella TPV:n edustusjoukkueen kapteenina toiminut ja pääasiassa topparina luutinut Nikkilä pelasi viime viikolla ensimmäisen ottelunsa pitkähkön tauon jälkeen, kun TPV:n kakkosjoukkue kohtasi PP-70:n Kolmosen ottelussa.

Jari Nikkilä on TPV:n kasvatti, mutta on pelannut 29 liigaottelua Hakan paidassa kausilla 2008–09. Kaudeksi 2010 Nikkilä siirtyi Tampere Unitediin kaksivuotisella sopimuksella, mutta liigapelejä Sinipaidoissa ei lopulta kertynyt ainuttakaan loukkaantumisen takia. Lisäksi Nikkilä on pelannut lukuisia kausia kasvattajseurassaan TPV:ssä sekä kauden 2012–13 Ilveksessä.

– Pitkä ura alkaa olla jo takana, mutta nyt on tosiaan vähän erilainen kausi käynnissä. Toukokuun loppupuolella tuli loukkaantuminen TPV:n kakkosjoukkueen pelissä, ja sitä on nyt pari kuukautta aktiivisesti kuntoutettu ja alkaa olla sen verta hyvä tilanne, että pystyn aloittamaan joukkueen mukana treenaamisen, kuvailee Nikkilä tilannettaan.

– Sen verta on pelejä takana, että usko ja luotto on kova siihen, että muutamalla ehjällä treeniviikolla valmius pelihommiin kasvaa riittävästi. Iso kiitos TamUlle tästä mahdollisuudesta! Toivotaan et kaikki menee hyvin, ja pääsen auttamaan joukkuetta mahdollisimman nopeasti!

Pari viikkoa sitten seurat kertoivat, että kesäkuun puolivälissä pelaajasopimuksensa Tampereen Pallo-Veikkojen kanssa purkanut hyökkääjä Topi Järvi, 26, siirtyy loppukaudeksi Tampere Unitediin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat