Paikalliset

TPV:stä lähtenyt hyökkääjä liittyi TamU:un

Topi Järvi

Kesäkuun puolivälissä pelaajasopimuksensa Tampereen Pallo-Veikkojen kanssa purkanut hyökkääjä Topi Järvi, 26, siirtyy loppukaudeksi Tampere Unitediin.

Lempäälästä kotoisin olevan hyökkääjän ensimmäinen seura oli Lempäälän Kisa, mutta parhaiten hänet tunnetaan 20 liigaottelusta FC Hakan paidassa kausilla 2011–12.

– Työkuvioiden selvittyä oli helppo päätös jatkaa pelaamista TamUssa, Tampereella kun asun, kuvailee Järvi siirron ratkeamista Tampere Unitedin eduksi.

Järvi on tehnyt laajan kierroksen suomalaisissa seuroissa Ykkösen ja Kakkosen tasolla. Kaudella 2015 hänet valittiin Kakkosen itälohkon parhaaksi pelaajaksi, kun hän teki lappeenrantalaiselle Kultsulle jopa 15 maalia 23 ottelussa.

Seuraavilla kahdella kaudella Järvi pelasikin Hakassa Ykkösen otteluita, mutta siirtyi OTP:hen kun peliaika jäi jälkimmäisellä kaudella vähäiseksi. Oulussa kaudeksi 2018 löytyikin seuraksi Ykkösen AC Oulu, josta Järvi siirtyi TPV:hen elokuussa.

Kuluvalla kaudella Järvellä jäivät Ykkösen pelit TPV:n paidassa vain kahteen, mutta talvella Suomen Cupissa Järvi pelasi kaikissa viidessä TPV:n ottelussa. Ensimmäistä kertaa Järvi harjoitteli Tampere Unitedissa torstaina, mutta tuntuman ollessa vielä hakusessa hän ei välttämättä pelaa vielä sunnuntain vierasottelussa FC Honka Akatemiaa vastaan.

Tampere Unitedin päävalmentaja Mourad Seddiki on luonnollisesti mielissään saadessaan kokeneen hyökkääjän uudeksi työkaluksi pakkiinsa.

– Olen iloinen Järven Topin sopimuksesta. Hän tuo kokemusta nuoreen joukkueeseemme, mutta myös laajuutta ja tehokkuutta hyökkäypelimme. Topin suosikkipelipaikka on vasen laitahyökkääjä, mutta hän pystyy pelaamaan myös muissa hyökkäyspelipaikkoissa, Seddiki suunnittelee.

Topi Järvi nähdään näillä näkymin ensimmäistä kertaa kotiyleisön edessä sunnuntaina 21. heinäkuuta kun TamU kohtaa äärimmäisen tärkeässä tyvipään kamppailussa Grankulla IFK:n. Ottelu pelataan Pyynikin urheilukentällä kello 18.30 alkaen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat