Paikalliset

Perjantaina avattavassa Ratikkakahvilassa ensi viikolla kaksi keikkaa

Ratikkakahvila sijaitsee hyvällä paikalla keskellä keskustoria, myhäilee sitä pyörittävän Branderin Eerikki Lounamaa.

Joonas Alanne

Maailmantango-festivaali esittäytyy Tampereen Keskustorilla heinäkuussa avattavassa Ratikkakahvilassa.

Laulaja-lauluntekijä Ville Leinonen konsertoi kahvilan terassilla tiistaina 16. heinäkuuta kello 19 ja Kielo Kärkkäinen yhtyeineen keskiviikkona 17. heinäkuuta kello 18.

Laulaja-lauluntekijä Ville Leinonen on yksi Suomen monipuolisimpia artisteja. Ratikkakahvilassa kuullaan hänen tunnetuimpia kappaleitaan vuosien varrelta.

Kielo Kärkkäinen on vahva ja taitava laulaja ja säveltäjä, joka keikkailee aktiivisesti ympäri maata. Ratikkakahvilassa kuullaan Kielon omaa tuotantoa vuosien varrelta ja poimintoja syksyllä julkaistavalta, uudelta albumilta.

Ratikkakahvila avataan Tampereen Keskustorilla perjantaina.

Kahvilatoiminnasta vastaa Brander Oy ja kahvilassa on myös anniskeluoikeudet.

Kahvilan sydämenä toimii entinen HKL:n raitiovaunu, jonka Helsinki on lahjoittanut Tampereelle. Raitiovaunu on vanha Tampereella valmistettu Valmetin ratikka, joka on lähtenyt Helsinkiin vuonna 1974. Ratikkakahvila tulee olemaan auki ympärivuotisesti.

Maailmantango-festivaali on Tampereella syyskuisin järjestettävä kansainvälinen ja poikkitaiteellinen kaupunkifestivaali. Tangon lisäksi festivaalin musiikkitarjontaan mahtuu muitakin tyylilajeja, kuten jazzia, folk- ja maailmanmusiikkia. Konserttien lisäksi yleisö pääsee nauttimaan myös taidenäyttelyistä, tanssikursseista ja -esityksistä, elokuvista, teatterista ja runosityksistä.

13. festivaalin teemana on ”Täydenkuun tarinat”. Musiikkiohjelmassa kuullaan argentiinalaisen ja kotimaisen tangon lisäksi maailmanmusiikkia ja folkkia.

Pääohjelmiston konsertit ja tanssitapahtumat järjestetään 13.-15.9. Tullikamarin Pakkahuoneella, Klubilla, Kulttuuritalo Telakalla ja G Livelabissa, Tampereella. Festivaalin ennakkotapahtumia järjestetään elo-syyskuun aikana Tampereella ja muualla Pirkanmaalla.

Ohjelma julkaistaan 1.8.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Ratikkakahvila avataan ensi viikolla – Vaunusta odotetaan Keskustorin nähtävyyttä: "Ikäänkuin kotiinpaluu"4.7.2019 07.00
Perinteinen tamperelainen kahvilayritys pääsee pyörittämään Ratikkakahvilaa28.5.2019 15.41
Nyt haetaan yrittäjää Ratikkakahvilaan – Tavoitteena elävöittää kaupunkikulttuuria23.4.2019 18.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat