Paikalliset

Tampereen keskustaan uusi puistoterassi – Avajaiset G Livelabilla jo ensi viikolla

Frenckellin pannuhuone palveli pitkään kirjaston lehtienlukusalina.

Marjo Rämö/Tamperelaisen arkisto

Frenckellin pannuhuoneen haltuunsa ottava G Livelab Tampere avaa terassinsa ensi perjantaina 19. heinäkuuta.

Avajaisten ohjelmasta vastaavat muun muassa Suistamon Sähkö, Wimme ja Rinne sekä DJ Matti Nives.

Tammerkosken rannan tuntumassa Laikunlavalla sijaitsevalla terassilla tarjoillaan monipuolisten virvokkeiden lisäksi myös tapas-tyylisiä kesäherkkuja.

G Livelab Tampereen terassi on auki päivittäin loppukesän ajan, ja musiikkiklubin keikat käynnistyvät 17. elokuuta.

Terassin avajaiset käynnistyvät Laikunlavalla kello 14 koko perheen musiikkinäytelmällä Ota kiinni, Pötkönen! Esitys perustuu Mona Ratalahden ja Sami Sippolan lastenlaululevyyn. Musisoinnista vastaavat Sami Sippola, Ville Rauhala, Anna Pesonen ja Sebastian Krühn solisteinaan Jaakko Laitinen ja Kielo Kärkkäinen.

Päivän mittaan Laikunlavalla esiintyvät myös nuori huippuvibrafonisti Mikko Antila ja Uudestä Päivästä tuttu Eeva Rajakangas sekä persoonallista ja mukaansatempaavaa ”etnoteknoa” tuottava Suistamon Sähkö.

Joikaajamestari Wimme Saaren ja puhallinvirtuoosi Tapani Rinteen konsertissa yhdistellään puolestaan perinteistä joikua moderniin äänimaisemaan. Terassin musiikista vastaavat illan mittaan DJ:t Juissi ja Matti Nives.

– G Livelabin terassi tuo kaivattua elämää ja lisäpalveluita Kirjastonpuistoon. Terassilta on mukava seurata Laikunlavan musiikkiesityksiä tai hankkia piknik-eväät. G Livelab -matkapuhelinsovelluksella käy tilaaminen kätevästi myös pöytiin, ja koirakaverit ovat myös tervetulleita terassillemme, kertoo G Livelab Tampereen toimitusjohtaja Annamaija Saarela.

Kokonaisvaltaisen musiikkielämyksen ehdoilla suunniteltu G Livelab Tampere tarjoaa ensimmäisen keikkansa 17. elokuuta, ja syksyn mittaan luvassa on noin 60 konsertti-iltaa.

Historiallisessa Frenckellin pannuhuoneessa toimivan 250 asiakaspaikkaa sisältävän klubin on suunnitellut arkkitehtitoimisto Casagrande Laboratory, ja sen ytimessä ovat laadukas ja laaja-alainen ohjelmisto, huippuluokan Genelec-äänentoisto sekä viihtyisän ilmapiirin luova moderni design.

G Livelabin terassin avajaisten aikataulut 19.7.

14.00 Ota kiinni, Pötkönen!

15.00 Mikko Antila ja Eeva Rajakangas

16.00 Wimme ja Rinne

17.30 Suistamon Sähkö

18.15 alkaen DJ:t Matti Nives ja Juissi

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Musiikkiklubi G Livelab aikoo uudistaa keikkaelämykset Tampereella – "Yli satavuotias kansallismaisemassa sijaitseva rakennus, jonka käyttötarkoitus muuttuu täysin"16.5.2019 08.00
Pannuhuoneesta tulossa livemusiikkiklubi – Heinäkuun lopussa alkava remontti maksaakin odotettua enemmän14.6.2018 14.30
Musiikkiklubin tulo varmistumassa – Frenckellin pannuhuone on saamassa ympärilleen terassit21.8.2017 18.43

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat