Paikalliset

Tampereella haetaan kivijalkakauppiaita erikoiseen liikeideaan – Ulkomaisten matkailijoiden tuliaiset postissa suoraan kotiin

Tamperelaisia kivijalkakauppiaita haetaan uuteen matkailijoiden tuliaisten kuljetuspalveluun.

Vedia Claus on uusi Suomessa kehitetty palvelu, jonka avulla ulkomaalaisen turisti voivat lähettää ostamansa tuliaiset kotimaahan..

Palvelu on kehitetty kivijalkakauppiaille ulkomaalaisten matkailijoiden palvelemiseksi ja kasvattamaan kassavirtaa. Helsingistä startannut palvelu etsii parhaillaan tamperelaisia kivijalkakauppiaita mukaan palveluun.

– Suomen ja Tampereen vetovoima matkailukohteena on vahvistunut vuosi vuodelta. Täällä vierailevien matkailijoiden kulutus on kuitenkin vielä suhteellisen maltillista. Matkailijan ostointo loppuu usein siihen, miten saada tuliainen kotiin asti. Vedia Claus vastaa tähän tarpeeseen, kertoo Vedia Clausin tuotepäällikkö Sarianne Vihakara.

Vedia Claus on Suomessa kehitetty pilvipohjainen palvelu, jonka avulla matkailija voi lähettää ostoksensa kaupasta suoraan kotiinsa.

Matkailija rekisteröityy Vedia Clausiin ja täyttää lähetystietonsa suoraan palveluun. Tuliaisen myyvä kauppias pakkaa tuotteen, avaa oman palveluikkunansa Vedia Clausissa, poimii sen avulla matkailijan antamat tiedot ja viimeistelee digitaalisesti optimoidut rahtikirjat.

Matkailija maksaa kotiinkuljetuksen ostoksensa yhteydessä. Vedia Claus noutaa paketit ja toimittaa ne logistiikkaverkostonsa avulla matkailijalle tämän toiveosoitteeseen.

– Logistiikan suurimpia haasteita on nimenomaan lähettämiseen liittyvät paperityöt. Vedia Claus on suoraviivaistanut tämän vaiheen. Toinen haaste on ollut kotiinkuljetuspalvelun usein korkeaksi kipuava hinta. Vedia Clausin logistiikkahallinta ulottuu maa- ja pakettikohtaisesti oikeantyyppisen palvelukumppanin löytämiseen. Näin tuliaispaketin lähetyskulut ovat edulliset esimerkiksi matkalaukun ylimääräisiin lentokiloihin verrattuna. Ihanaa muistoa Suomesta ei siis tarvitse logistisista syistä jättää ostamatta. Vedia Claus toimittaa paketin nimiesimerkkinsä Santa Clausin eli joulupukin tapaan kotiin, summaa palvelun luojiin kuuluva Mari Vilkki.

Vedia Claus lanseerataan matkailijoille tänä kesänä. Palvelun piiriin haetaan nyt yrittäjiä.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

80-vuotias huonekaluliike palasi Tampereen keskustaan – Kivijalka houkutteli yrittäjää enemmän kuin kauppakeskus11.11.2018 12.00
Kivijalkakauppiaat saivat puhetorven – Yrittänyt Kuninkaankadulla ja Jugendaukiolla: "En ole kokenut kumpaakaan ongelmalliseksi"4.2.2018 16.00
Jos kivijalkakauppias eläisi kiitoksella, hän olisi miljonääri – Täällä tehtiin 90-tuntista työviikkoa palkatta23.7.2015 08.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat