Paikalliset

Bussien poikkeusreitit Viinikassa siirtyvät päivällä eteenpäin – Taustalla Viinikan liikenteensekoittajan päällystystyöt

Johanna Erjonsalo

Tampereen joukkoliikenteen bussit liikennöivät ensi keskiviikon ja torstain sekä torstain ja perjantain välisinä öinä Viinikassa poikkeusreittejä. Poikkeusreittien syynä ovat Viinikan liikenteensekoittajan päällystystyöt ja ne ovat voimassa kello 20–06.

Alun perin poikkeusreitit oli suunniteltu tiistain ja keskiviikon sekä keskiviikon ja torstain välisiksi öiksi, mutta työmaa-aikataulujen vuoksi ne siirtyivät päivällä eteenpäin.

Työmaa vaikuttaa linjojen reitteihin keskustan suunnasta ajettaessa. Keskustaan ajetaan normaaleja reittejä.

 

Linja 4 ajaa keskustasta Hervannan suuntaan Kalevankankaan kautta reittiä Hatanpään valtatie - Vuolteenkatu - Kalevantie - Hervannan valtaväylä. Normaalille reitille palataan Vuohenojan risteyssillalla. Reittiosuutta Iidesrantaan ei ajeta keskustan suunnasta tultaessa.

Linja 4Y ajaa keskustasta Hervannan suuntaan reittiä Lempääläntie - Kuokkamaantie - Jokipohjantie. Normaalille reitille palataan Kuokkamaantien ja Jokipohjantien risteyksessä. Reittiosuutta Nekalantien kautta ei ajeta keskustan suuunnasta tultaessa.

Linja 10 ajaa keskustasta Kaukajärven suuntaan reittiä Lempääläntie - Kuokkamaantie - Jokipohjantie. Normaalille reitille palataan Kuokkamaantien ja Jokipohjantien risteyksessä. Reittiosuutta Nekalantien alkupäästä ei ajeta keskustan suunnasta tultaessa.

Linja 12 ajaa keskustasta Hallilan suuntaan reittiä Lempääläntie - Kuokkamaantie - Viinikankatu. Normaalille reitille palataan Kuokkamaantien ja Viininkankadun risteyksessä. Reittiosuutta Ahlmanintien kautta ei ajeta keskustan suunnasta tultaessa.

Linja 15 ajaa keskustasta Järvensivun suuntaan reittiä Rautatienkatu - Kalevantie - Kanslerinrinne - Ratapihankatu - Järvensivuntie. Normaalille reitille palataan Järvensivuntiellä. Reittiosuutta Ratinan kauppakeskuksen kautta ei ajeta Järvensivun suuntaan lähdettäessä.

Poikkeusreitit saattavat aiheuttaa ajoaikoihin pieniä muutoksia. Korvaavien reittiosuuksien pysäkit ovat käytössä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Saunatakki päällä ilmainen bussikyyti – Valtakunnallisen Saunapäivän päätapahtuma pidetään Tampereella 27. heinäkuuta27.6.2019 18.00
Bussilinjojen 11, 26 ja 27 kilpailutus on ratkennut20.6.2019 08.17
Asfalttihommia Hatanpään valtatiellä, Rukkamäentiellä ja Viinikankadulla – Näin työt vaikuttavat liikenteeseen3.6.2019 10.02

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat