Paikalliset

Tampereen Ratikan liikennöintisopimus allekirjoitettiin

Tampereen Ratikan liikennöinnistä vastaa VR.

Tampereen Raitiotie Oy

Tampereen Ratikan liikennöintisopimus allekirjoitettiin tänään Raatihuoneella. Ratikan liikennöintisopimus solmittiin Tampereen seudun joukkoliikenteen, VR Groupin ja Tampereen Raitiotie Oy:n välillä. Matkustajainformaation ja asiakaspalvelun sekä koko joukkoliikenteen tiedottamisesta ja markkinoinnista vastaa Tampereen seudun joukkoliikenne Nysse.

Tampereen raitiotien liikennöinti hoidetaan tulevaisuudessa allianssimallilla. Palvelun tuottaa VR Group, joka vastaa Tampereen raitiotieliikenteen operoinnista, liikenteenohjauksesta sekä kuljettajien ja muun henkilöstön kouluttamisesta. Lisäksi VR:n tehtäviin kuuluvat vaunukaluston liikennekelpoisuuden, ratainfran kunnon sekä lippu- ja informaatiojärjestelmien toimivuuden valvonta.

Pormestari Lauri Lylyn mukaan sopimus on osoitus Tampereen ennakkoluulottomasta asenteesta tarttua isoihinkin uudistushankkeisiin yhdessä ja allianssimallilla. VR Groupin toimitusjohtaja Rolf Jansson puolestaan sanoo, että yritys on innoissaan päästessään laajentamaan raideliikenteen osaamista raitiotieoperointiin ja ollessaan mukana kaupungin liikkumisen tulevaisuudessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat