Paikalliset

Jätevesilinjojen rakentaminen mutkistaa Partolassa ja Sarankulmassa liikkumista

Kuvituskuva.

Anni Nieminen

Keskuspuhdistamon jätevesilinjojen vetäminen ja samanaikaisesti tehtävä liikennejärjestelyjen parantaminen aiheuttaa muutoksia Partolan ja Sarankulman liikennejärjestelyihin. Muutokset koskevat jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden reittejä, joukkoliikenteen pysäkkejä sekä erikoiskuljetusten reittejä.

Rakennustöitä tehdään Nuolialantiellä, Pereentiellä, Naistenmatkantiellä ja Ilmailunkadulla, sekä niiden yhteydessä olevilla jalankulku- ja polkupyöräväylillä. Lisäksi ELY-keskus korjaa nykyistä Naistenmatkantiellä olevaa ylikulkusiltaa.

Työnaikaiset liikennejärjestelyt vaikuttavat liikenteen sujuvuuteen erityisesti Naistenmatkantien ja Nuolialantien risteysalueella. Liikenteen turvallisuuden varmistamiseksi ja liikennehaitan keston pienentämiseksi jalankulku- ja polkupyöräyhteyksiä suljetaan väliaikaisesti käytöstä Naistenmatkantien ja Nuolialantien varresta.

Naistenmatkantien alittavassa alikulkutunnelissa kavennetaan kevyen liikenteen käytössä olevaa tilaa alikulun muutostöiden vuoksi. Alikulku on käytössä kavennettuna koko rakennustöiden ajan.

Lisäksi Nuolialantiellä joudutaan siirtämään joukkoliikenteen pysäkkejä tilapäisesti. Naistenmatkantien ylikulkusiltaa joudutaan töiden vuoksi kaventamaan.

Rakennustyöt alkoivat juhannusta edeltäneellä viikolla. Jalankulku- ja polkupyöräväylien poikkeusjärjestelyt kestävät loppusyksyyn 2019.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat