Paikalliset

Eppu Normaalin Martti ja Pantse puhuivat sosiaalisesta mediasta ja synnyttivät nopeasti uuden some-kohun – IS: Näin miehet haastattelussa lausuivat

Pekka Ruissalo

Eppu Normaali-yhtyeen Martti ja Pantse Syrjä onnistuivat alle vuorokaudessa synnyttämään melkoisen sosiaalisen median kohun puhuessaan Ilta-Sanomien haastattelussa muun muassa sosiaalisesta mediasta.

Muun muassa näin veljeskaksikko suomalaista todellisuutta haastattelussa pohti.

– Suomessa on ikävä kyllä ajauduttu niin surulliseen tilanteeseen, että sananvapautta rajoitetaan jo selvästi. Se tapahtuu niin, että ihmiset eivät enää uskalla kertoa aitoja mielipiteitään monissakaan yhteyksissä, koska siitä voi joutua somessa ja mediassa erittäin helposti teurastetuksi, Martti sanoi Ilta-Sanomien mukaan.

– Sananvapauden arvo on mennyttä, ja nyt somessa monesti tyhmin mahdollinen mielipide voittaa. Nyt olisi tärkeää palauttaa aidon sananvapauden arvo yhteiskunnalliseen keskusteluun, Martti jatkoi.

– Tai siis kyllä Suomessa saa yhä mielipiteitä olla, kunhan ne vaan ovat oikeita. Jos oma mielipide poikkeaa niin sanotusti yleisesti hyväksytystä tai vallalla olevasta, sitten kannattaa pitää suunsa kiinni. Ja siksi moni vaikeneekin, Pantse sanoi Ilta-Sanomien mukaan.

Kaksikko kommentoi myös sukupuolten väliseen tasa-arvoon liittyvää keskustelua.

– Kannatan tasa-arvoa ja myös feminismiä silloin, kun se tähtää oikeanlaiseen tasa-arvoon. En kuitenkaan voi ymmärtää keskustelua, jossa esimerkiksi sukupuoletkin pyritään häivyttämään, Martti sanoi Ilta-Sanomien mukaan.

Ilta-Sanomien jutun voit lukea kokonaisuudessaan tästä linkistä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat