Paikalliset

Viikinsaaren kesäteatterissa on tänään ensi-ilta – Esityksessä kuullaan useita Miljoonasateen lauluja

Kuvassa vasemmalta Krista Putkonen-Örn, Jarkko Tiainen, Saska Pulkkinen, Sami Hintsanen, Sanni Haahdenmaa, Janne Kallioniemi ja Birgitta Putkonen.

Kai G. Baer

Tänä kesänä Viikinsaaren kesäteatteri on tulvillaan rakkautta. Heikki Salon käsikirjoittama näytelmä 506 ikkunaa kertoo hulvattomista henkilöistä, jotka kaikki etsivät rakkautta.

– Jos Suomen suvessa joku teema on nostamisen arvoinen, niin se on rakkaus. Näytelmä sopii kaikille rakastuneille, rakkautta kaipaaville ja heille, jotka ovat olleet pitkään rakastuneita, ohjaaja Olka Horila kuvailee.

506 ikkunaa on veljeksistä kertova lämminhenkinen musiikkikomedia, jossa on mukana myös ripaus aikuisten satua. Näytelmän musiikkina kuullaan huippusuosittuja Miljoonasateen lauluja mm. Tulkoon rakkaus, Marraskuu, 506 ikkunaa ja Jääkarhu, pähkinä ja rakkaus. Tänä kesänä musiikkinumeroihin on myös satsattu koreografi Markku Nenosen johdolla.

Näytelmää tähdittävät Heikki Hela, Sami Hintsanen, Sanni Haahdenmaa, Saska Pulkkinen, Krista Putkonen-Örn, Janne Kallioniemi, Birgitta Putkonen ja Jarkko Tiainen.

Laulujen sovituksista vastaa kapellimestari Antti Paranko, joka myös johtaa nelihenkistä orkesteria.

Näytelmän on kirjoittanut Heikki Salo ja ohjannut Olka Horila. Lavastaja on Markku Mäkiranta ja puvustaja Erja Mikkola.

506 ikkunaa on ensi-illassa torstaina 13. kesäkuuta kello 18. Esityksen kesto on noin 2 tuntia ja 10 minuuttia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat