Paikalliset

Pirkanmaalainen mies suuttui virkamiehille niin, että kaupungintalolle järjestettiin vartiointi – Nyt miehelle haetaan tuntuvaa sakkorangaistusta

Pirkanmaalaiselle miehelle haetaan tuntuvaa sakkorangaistusta laittomasta uhkauksesta ja poliisia vastaan niskottelusta.

Pekka Ruissalo

Pirkanmaalla asuvalle miehelle vaaditaan tuntuvaa sakkorangaistusta tapahtumasarjasta, joka ajoittuu huhtikuulle 2017. Tuolloin mies oli uhannut ainakin kuutta pirkanmaalaiskaupungin virkamiestä ja kertonut tulevansa seuraavana päivänä kaupungintalolle tekemään "toimenpiteitä, jotka olisivat omiaan aiheuttamaan vaaraa".

Syyttäjällä on haastehakemuksen mukaan katsottu olevan syyteoikeus asiassa laittomasta uhkauksesta kaikkien asianomistajien osalta erittäin tärkeän yleisen edun perusteella.

Uhkausten ohella mies lähetti kahdelle virkamiehelle erikseen sähköposteja, joiden sävyä voi pitää syytteen mukaan uhkaavana. Kaikki kuusi virkamiestä kokivat uhkaukset vakavina.

Kaupunki otti uhkaukset vakavasti, ja järjesti vartioinnin kaupungintalolle mainitulle päivämäärälle.

Mainittuna päivänä mies kirjasi myös rikosepäilyn niskoittelusta poliisia vastaan. Neljä poliisia oli ottamassa miestä kiinni, mutta tämä ei totellut poliisin käskyjä. Mies oli sittemmin poliisin säilössä kaksi vuorokautta.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Tamperelaisen tärkeimmät ja kiinnostavimmat jutut saa uutiskirjeenä sähköpostiin joka päivä – Näin tilaat!12.5.2018 12.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat