Paikalliset

Euroopan paras terveysalan työpaikka on Heltti – Yritys toimii myös Tampereella

Heltin terveysasema

Great Place to Work® listasi eilen Euroopan parhaat työpaikat. Heltti on ensiosallistumisellaan Euroopan terveysalan työpaikoista paras ja keskisuurten sarjassa kaikista yrityksistä sijalla 24.

– Kun Heltti perustettiin vuonna 2013, tavoitteemme oli kääntää koko terveysala ylösalaisin ja keskittyä pitämään ihmiset terveenä eikä vain hoitaa sairauksia. Jo 6 vuotta perustamisen jälkeen olemme Euroopan paras työpaikka alallamme, Heltin toimitusjohtaja Timo Lappi kertoo.

Heltti on hyvinvointi- ja terveyspalveluyritys, jolla on toimintaa pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Jyväskylässä.

Terveysalalle epätyypillisesti Heltissä ei ole esimiehiä ja alaisia, vaan maksimissaan kymmenen hengen itseohjautuvia tiimejä, joilla on kaikki valta tehdä itseä koskevia päätöksiä. Heltin organisaatiomallia kutsutaan pallomereksi.

– Alusta lähtien tärkeää oli erottuvan, helttimäisen yrityskulttuurin kehittäminen – yhdessä työntekijöiden eli helttiäisten kanssa. Perinteisestihän terveysala on hyvin hierarkkinen ja kaavoihin kangistunut. Helttiin haluttiin luoda moderni työkulttuuri, jossa niin lääkärit kuin koodarit voivat tehdä töitä sulassa sovussa, Lappi kertoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat