Paikalliset

Tampereen ratikka näkyy nyt myös verkossa – Ratikka-aika on alkanut

Tampereen ratikka näkyy jatkossa myös verkossa entistä paremmin.

WSP Finland Oy, Idis Design Oy ja Tampereen kaupunki

Tampereen Ratikka on nyt ottanut entistä paremmin verkkoviestintää haltuun. Tiedonjanoisille on avattu uusi Ratikka-aika -verkkojulkaisu, joka sukeltaa pintaa syvemmälle vuoteen 2021, kun Ratikalla liikkuminen on tamperelaisille arkipäivää.

Julkaisun artikkeleissa syvennytään myös usein Ratikasta kysyttyihin kysymyksiin ja kerrotaan Ratikan käyttöönoton vaiheista.

– Haluamme tarjota Ratikan tuleville käyttäjille kootusti syventävää tietoa siitä, miten käyttöönotto etenee ja miten uusi kulkuväline tulee vaikuttamaan meidän kaikkien arkeen, Tampereen Raitiotie Oy:n viestinnän asiantuntija Sari Mäkelä kertoo.

Ratikka-aika -verkkojulkaisussa on mahdollista kommentoida artikkeleita ja ottaa kantaa niissä esitettyihin kysymyksiin.

– Toivomme, että lukijat kokevat uuden verkkojulkaisun omakseen ja lähettävät meille myös toiveita aiheista, joita haluaisivat julkaisussa käsiteltävän, Mäkelä jatkaa.

Uuden verkkojulkaisun sisällöntuotannosta vastaa Tampereen Raitiotie Oy ja julkaisun artikkelit kirjoittaa ammattitoimittaja. Julkaisuun avataan myöhemmin tänä vuonna blogi-osuus, jossa Ratikan tekijät pääsevät kertomaan työstään.

Julkaisussa pohditaan Ratikka-aikaa myös tamperelaisten ja paikallisten yrittäjien kanssa.

– Ratikka tekee Tampereesta entistä modernimman kaupungin ja tulee muuttamaan niin kaupungin katukuvaa kuin yleistä tunnelmaakin. Saamamme palautteen perusteella ihmisiä kiinnostaa kovasti Tampereen joukkoliikenteen tulevat ratkaisut, mutta myös Ratikan vaikutukset kaupungin viihtyisyyteen. Verkkojulkaisu on perustettu, jotta voimme kertoa myös siitä jo nyt, Mäkelä selostaa.

 

Palveluun voit tutustua tästä linkistä.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Jonne Aaronilta raju ehdotus Tampereen ratikkaan – "Suuret ledinäytöt kulkupelin kylkeen ja mainoksia myymään"1.6.2019 18.00
Ratikkasiltaa ja -pysäkkiä pääsee maalaamaan... luvan kanssa – Haku käynnistyy21.5.2019 15.59
Perinteinen tamperelainen kahvilayritys pääsee pyörittämään Ratikkakahvilaa28.5.2019 15.41

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat