Paikalliset

Tältä näytti, kun Mörkö orkestereineen valloitti Muumimuseon ja Keskustorin! – Katso kuvat ja video Tampereen juhlista

Mörkö ja Mörkö kohtasivat viimein.

Pekka Ruissalo

Tampereen kaupunki sai Leijonien voiton jälkeen todellisen kuningasidean: kun joukkueen suurmies Marko Anttila on Lempäälästä ja miestä kutsutaan lisänimellä Mörkö, on vähintäänkin hyvä idea viedä Mörkö kollegansa seuraan Tampere-talon Muumimuseoon.

Ja sieltä Leijonat Anttilan johdolla löytyivätkin iltaviiden jälkeen. Aikataulu oli hieman päässyt elämään, mutta se miehille suotakoon. Leijonien vierailu oli paitsi hyvä idea, myös tiukasti varjeltu salaisuus, joka oli kutsunut mukaan toimittajien lisäksi edustavan rivin paikallispoliitikkoja.

Pormestari Lauri Lylyn puheen voit katsoa oheiselta videolta.

 

Leijonakuningas Mörkö Anttilan ohella show`n on illalla varastaa Parkanon oma poika, Ilveksen juniorimyllyn kautta Liiga-peluriksi ja siitä eteenpäin kasvanut Toni Rajala. Rajala on ensi töikseen käynyt ostamassa Muumi-kaupasta Mörkö-pehmolelun, jonka on sullonut MM-palkintopokaaliin. Muumimuseosta lähtiessä Leijonien bussi myöhästyy jälleen – keskeinen syy siihen on vessareissulla paljon juttuseuraa löytänyt laitahyökkääjä Rajala.

Myöhemmin paljastui, että Rajalalla on ollut vahvasti näppinsä pelissä myös Tampereen-torijuhlien järjestelyissä. Mieheltä riitti vuolaita kiitoksia tamperelaista kiekkotyötä kohtaan, samaten Tampereen Henri Jokiharjulta – joka muisti omassa puheenvuorossaan myös kasvattajaseuransa Kooveen.

Mutta mitä leijonakapteeni Marko Anttila ajatteli lapsensa lukiessaan Muumeja ja lukiessaan Mörkö-hahmon tempauksista? Siitä voit lukea helatorstaina Tamperelaisen verkkosivuilta.

 

Lisää tarinaa Leijonien Tampereen-vierailusta voit lukea lauantain printti-Tamperelaisesta.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Tampereen kaupunki järjesti Leijonille varsinaisen superyllätyksen! – Kaksi Suomen legendaarisinta Mörköä kohtasivat Muumimuseossa29.5.2019 17.30
On se Mörkö hurja! Laittaa keskustan bussireititkin illalla uusiksi – Katso poikkeusreitit täältä29.5.2019 12.21
Kumpi saa isommat suosionosoitukset, Turun Kaapo vai Lempäälän Mörkö? – Tampereelle osallistuvien Leijonien määrä täydentyi nuorella maalintekijällä29.5.2019 08.43
Nyt kertovat valmentajat ja pelikaveri: Näin Lempäälän pitkästä pojasta tuli koko kansan rakastama Mörkö28.5.2019 20.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat