Paikalliset

Lidl pidentää aukioloaikoja Tampereella – Asiakaskäyttäytyminen on muuttunut aukioloaikojen vapauduttua

Arkistokuva

Lidl pidentää Tampereen Jankan ja Lielahden myymälöiden aukioloaikoja tunnilla. Kaupat ovat auki aiempaa myöhempään kello 22:een asti.

Lidlin mukaan syynä muutokseen on se, että asiakaskäyttäytyminen varsinkin kaupungeissa muuttuu ja erityisesti kesällä laajemmille ilta-aukioloajoille on kysyntää.

– Kesäisin suomalaiset nauttivat valoisista illoista, palaavat mökkireissulta kotiin illan tunteina ja käyvät myös ostoksilla iltaisin. Näemme, että laajemmat ilta-aukioloajat näin kesäaikaan ovat hyvää asiakaspalvelua ja luonnollisesti haluamme pitää myymälämme auki silloin kun asiakkaat haluavat siellä asioida, kertoo myyntipäällikkö Mikko Laanniemi tiedotteessa.

Muutokset astuivat voimaan Jankassa ja Lielahdessa 13. toukokuuta. Hervanta-Duon myymälä avaa sunnuntaisi normaalia aiempaa klo 10 ja Ratinan kauppakeskuksen myymälä sulkee sunnuntaisin jo klo 20.

Kaupan aukioloajat vapautuivat tammikuussa 2016. Lidlin mukaan suurin muutos asiakaskäyttäytymisessä on havaittu lauantai-illoissa ja sunnuntaissa. Asiakkaat käyvät ostoksilla lauantai-iltaisin iltayhdeksään tai kymmeneen saakka ja sunnuntaistakin on muodostunut normaali kauppapäivä.

 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Lidl tuo Smartmile-pakettiautomaatin Tampereelle21.5.2019 08.52
Lidl teki satsauksen, joka toi satojen tuhansien säästöt – TE: Tärkeä lukema näyttää -16%4.5.2019 08.32

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat