Paikalliset

Pirkanmaan Nuorkauppakamari täyttää 10 vuotta – Luvassa useampia teematapahtumia

Pirkanmaan Nuorkauppakamari ry:n puheenjohtaja Satu Herrainsilta kertoi loppuvuonna 2017, että kaupunkiseudun nuorkauppakamarit tekevät tiivistä yhteistyötä. Nyt maakunnan Nuorkauppakamari täyttää 10 vuotta.

Valtteri Kolari

Syyskuussa 2009 perustettu Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) täyttää pyöreitä vuosia. Luvassa on peräti kolme 10 vuoden syntymäpäiväteemaan soveltuvaa tapahtumaa. Tapahtumien tarkoituksena on tarjota laajasti osallistumismahdollisuuksia niin lapsille kuin aikuisillekin, sekä sidosryhmille ja yhteistyökumppaneille.

Ensimmäisenä tapahtumien sarjassa on PINKK 10 vuotta -perhepäivä, joka järjestetään Mantereen tilalla Lempäälässä lauantaina 8. kesäkuuta kello 12 alkaen. Luvassa on hauska tapahtuma, missä on ohjelmaa sekä mukavaa seuraa niin lapsille kuin aikuisillekin.

Syyskuun lopulla on luvassa PINKK 10v -tilaisuus, jossa juhlistetaan kamarin historiaa ja saavutuksia. Tapahtuma on suunnattu kaikille nuorkauppakamarilaisille sekä heidän seuralaisilleen.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen, joten PINKK:n historian varrelta löytyy monenlaista projektia aina Joulupuusta Kyrösjärvi-kokkareihin saakka. Tuoreimpiin projekteihin kuuluu viime vuonna toteutettu Nuorten Taloustaidot -kiertue, eli nuorille suunnattu arjen taloustietopaketti, joka on suuren kysynnän takia saamassa jatkoa myös tänä vuonna.

Yksi juhlavuoden suurimmista projekteista on Ylöjärven Pohatta -lautapeli, jota tehdään yhteistyössä 150 vuotista juhlavuottaan viettävän Ylöjärven kaupungin sekä Ylöjärven Yrityspalvelu Oy:n kanssa. Projektin tiimoilta on kontaktoitu yli 200 yritystä ja peli valmistuu viimeistään joulumarkkinoille.

Kolmantena teematapahtumana järjestetään loppuvuodesta PINKK 10v -lautapelijuhlat, jonne ovat tervetulleita kaikki yhteistyökumppanit sekä myös mahdollisesta yhteistyöstä kiinnostuneet tahot.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Mystisiin nuorkauppakamareihin voi hakea melkein kuka vaan – ”Meillä voi kehittää itseään”14.12.2017 19.00
Tammerkosken Nuorkauppakamari kertoo perjantaina, mitä tekee14.11.2017 13.00
Bruce J. Oreckin voi bongata Tampereelta – Huomenna alkaa nuorkauppakamarien Eurooppakokous14.6.2016 12.04
Tampereen Nuorkauppakamari Euroopan paras6.6.2013 12.53

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat