Paikalliset

Nyt on taas bongattu julkkiksia: Antti Tuisku nähtiin Tampereella, Patrik Laine puolestaan Turussa

Antti Tuisku aikoo jatkossa tehdä muutakin kuin twerkata saadakseen fyrkkaa. Mies valmistui aiemmin viikolla Tampereelta liikuntaneuvojaksi.

Pekka Ruissalo

Lähestyvä kesä on tarkoittanut myös sitä, että julkisuudesta tuttuja henkilöitä on vilahdellut siellä täällä. Ensimmäisenä tamperelaisia koskettaa pop-tähti Antti Tuisku, josta on tehty tällä viikolla jälleen useita silminnäkijähavaintoja nimenomaan Tampereelta.

Ja syykin on ilmeinen: mies kävi kaupungissa juhlistamassa valmistumistaan liikuntaneuvojaksi. Mies opiskeli tutkinnon Varala-opistossa.

– Oon nyt virallisesti suorittanu Liikunnan alan ammattitutkinnon! Oli mieletön matka ja niin ihania uusia ihmisiä ja kokemuksia. Välillä kannattaa astua oman poteron ulkopuolelle. Nyt voikin sit alkaa valmistautumaan musajuttuihin, kertoo Tuisku Instagram-päivityksessään.

 

Patrik Laine on puolestaan rantautunut Turkuun. NHL-hyökkääjä on viettänyt suuren osan kesästään perinteisesti Turussa, sillä kaupungissa asuu miehen fysiikkavalmentaja Hannu Rautala.

– Löysin kivan kuntosalin Kupittaalta. Moikkasin jotain tutunnäköistä tyyppiä siellä. Oli kuulemma Patrik Laine. Onko sekin Liedosta?, kyselee Katja Kurkinen omassa twiitissään.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat