Paikalliset

Pyöräilykartoista uudet painokset – Järvireiteille on lisätty myös laivojen aikataulut

Anton Soinne

Tampere–Pirkkalan pyöräilykartasta sekä Pyhä–Näsi-pyörämatkailukartasta on julkaistu vuoden 2019 painokset.

Karttoja on jaossa pyöräilyviikon tapahtumissa, palvelupiste Frenckellissä ja useissa pyöräliikkeissä. Tampere–Pirkkala-pyöräilykarttaa on saatavilla myös Pirkkalan kunnan yhteispalvelupisteessä Koulutie 1:ssä.

Tampere–Pirkkala-pyöräilykarttaan on päivitetty sekä nykyinen että rakenteilla oleva pyörätieverkosto, ja siihen on merkitty myös joukkoliikenteen liityntäpysäköintipaikat pyörille. Kartan kääntöpuolelta löytyy kuvakartta Tampereen keskustan pyöräteistä ja pyöräpysäköintipaikoista. Reaaliaikaista tietoa työmaista ja liikennejärjestelyistä saa tampereenliikenne.fi-palvelusta.

Pyöräilykartta ohjaa myös käyttämään Tampereen karttapalvelua karttapalvelu.tampere.fi, josta löytyy runsaasti pyöräilyyn liittyvää asiaa esimerkiksi pyörätieverkostosta ja pyöräteiden kunnossapitoluokista.

Näsijärvi- ja Pyhäjärvireiteillä pyöräilijöitä opastaa päivitetty Pyhä–Näsi-pyörämatkailukartta.

Reitistö on pysynyt pääosin entisellään, mutta karttaan on lisätty palveluja ja kiinnostavia "näe ja koe" -kohteita. Kartalta löytyy lisäksi yli 50 majoituspaikkaa sekä Hopealinjojen aikataulut ja vesireitit, sillä Bike & Boat -lipulla saa kätevästi pyörän laivaan. Myös telttailu- ja laavupaikat on merkattu kartalle.

Pyhän ja Näsin pyörämatkailukartat voi myös ladata reittien sivuilta:

Näsijärvireitti: https://pyhanasi.fi/nasijarvireitti/

Pyhäjärvireitti: https://pyhanasi.fi/pyhajarvireitti/

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat