Kulttuuri

Nahkaruoska soi Heinivahon juhlassa

Musiikkiviihteen monitoimimies Matti Heinivaho juhlii 60-vuotista taiteilijauraansa Tampere-talossa tiistaina 25. lokakuuta kello 19. Heinivahon klassikkohittien henkeen konsertin nimenä on Nahkaruoska tunturin juurella.

Heikki Kahilan juontamassa konsertissa laulavat Laila Halme, Merja Larivaara, Kai Lind, Pate Mustajärvi, Tapani Perttu, Jaana Pöllänen, Sami Saari, Laura Voutilainen ja viihdekuoro Sauriat.

Soittimineen mukana ovat myös Risto Hiltunen, Rexi Innanen, Pablo Seppä, Juha Untala sekä Petri Juutilaisen johtama Nokia Big Band. Lisäksi luvassa on esiintyviä yllätysvieraita vuosien varrelta.

Matti Heinivaho pitää laulajanuransa alkuna esiintymistä Tip Top -orkesterin solistina Lempäälässä Nurmen lavalla elokuussa 1951. Tuolloin illan ensimmäinen kappale oli konsertissakin kuultava September In The Rain.

1960-luvun alkupuolella alkoi musiikin ohella myös toinen Matti Heinivahon elämänura, kun hän aloitti työn Yleisradion TV2:n musiikkitoimituksessa. Toimittajan, tuottajan ja ohjaajan tuotteliasta uraa kesti eläköitymiseen asti 35 vuotta, mutta musiikillinen elämäntyö jatkuu edelleen.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Kulttuuri

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat