Paikalliset

Tampereen ja Oriveden tarjoamaan Omaolo-palveluun viisi uutta oirearviota

Uusi sähköinen sosiaali- ja terveyspalvelu Omaolo on laajentunut viidellä uudella terveydenhuollon oirearviolla.

Nyt verkossa osoitteessa omaolo.fi saa hoito-ohjeita korvan kipuun tai lukkoisuuteen, kurkkukipuun tai nieluoireisiin, yskään, olkapään kipuun, jäykkyyteen tai vammaan sekä polven oireisiin tai vammaan. Aiemmin palvelusta on saanut apua jo virtsatietulehdusepäilyihin, hengitystietulehdusoireisiin sekä alaselkävaivoihin.

Lisäksi palvelussa voi arvioida, onko oikeutettu omaishoidon tukeen tai vammaispalvelujen kuljetustukeen tai henkilökohtaiseen apuun.

Omaolon oirearviot perustuvat Kustannus Oy Duodecimin lääketieteelliseen tietokantaan eli viimeisimpään tutkittuun tietoon ja käypä hoito -suosituksiin. Käyttäjä saa Omaolon kautta juuri omaan tilanteeseensa sopivan ohjauksen valitsemansa kunnan tai sairaanhoitopiirin palveluiden pariin.

Omaolo tavoittaa tällä hetkellä noin 2,5 miljoonaa suomalaista. Se on käytössä Tampereen ja Oriveden lisäksi Espoossa, Helsingissä, Hämeenlinnassa, Keski-Suomen sairaanhoitopiirissä, Oulussa, Päijät-Hämeen Hyvinvointiyhtymässä, Porvoossa, Siun Sotessa, Turussa ja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä.

Palvelu toimii verkossa osoitteessa omaolo.fi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat