Paikalliset

Uriah Heep lokakuussa Tampereelle

Uriah Heep

-

Uriah Heep esiintyy Tampereella Pakkahuoneella 9. lokakuuta 2019.

Kitaristi Mick Boxin johtama Uriah Heep on ollut suomalaisten rock- ja hevimusiikin ystävien kestosuosikki vuodesta 1970. Tuskinpa mikään muu kansainvälisesti menestynyt huippubändi on keikkaillut ja konsertoinut maassamme yhtä usein kuin juuri Uriah Heep.

Vuonna 1969 perustetun yhtyeen ensimmäinen Suomen vierailu osuu syntyhistorian alkumetreille kesään 1970 ja viimeisin kesään 2018.

– Jos joku kysyisi minulta, kuinka monta kertaa Uriah Heep on käynyt Suomessa, niin vastaisin, etten tiedä. En ole pitänyt lukua, mutta monen monta kertaa. Ja aina yhtä mielellään, sillä Suomella ja suomalaisilla faneilla on jo vuosikymmenet ollut ihan oma, erityinen paikkansa sydämessäni, yhtyeen ainoa alkuperäisjäsen Mick Box kertoo.

– Tampere on tuttu kaupunki. Siellä me olemme käyneet usein, mutta en ole aivan varma, olemmeko me juuri Pakkahuoneella milloinkaan aikaisemmin konsertoineet.

Maailman ahkerimpien rock-yhtyeitten joukkoon kuuluva Uriah Heep levyttää ja kiertää maailmaa yhä edelleen lähes kahdensadan keikan vuositahdilla.

– Keikkojen määrä saattaa tämän ikäiselle bändille kuulostaa paljolta, mutta me nautimme keikkailusta. Me olemme siinä etuoikeutetussa asemassa, että saamme tehdä työksemme sitä, mistä eniten pidämme eikä meillä totisesti ole aikomustakaan hellittää tahtia tai siirtyä eläkkeelle, sanoo ensi kesäkuussa 72 vuotta täyttävä Mick Box.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat