Paikalliset

Kalevan ABC:n kulmalla valmistaudutaan kesän ratikkatöihin – Liikennejärjestelyjä muutetaan jo nyt

Raitiotieallianssi

Raitiotieallianssi valmistelee raitiotien päällysrakennetöiden eli kiskojen ja kiintoraidelaatan rakentamista Kalevassa. Liikennejärjestelymuutoksia tehdään tästä viikosta alkaen Teiskontien ja Ilmarinkadun sekä viikosta ensi viikosta lähtien Rieväkadun ja Sarvijaakonkadun liittymissä.

Kalevassa Rieväkadun ja Sarvijaakonkadun liittymäalueelle rakennetaan tänä vuonna raitiotien päällysrakennetta eli kiintoraidelaattaa ja kiskoja. Liittymäalueen liikennejärjestelyjä ryhdytään valmistelemaan viikolla 13. Tulevaa työaluetta aidataan ja lisäksi ryhdytään valmistelemaan tulevan kiertotien rakentamista. Liikennejärjestelyjen muutostyöt voivat ajoittain vaikuttaa liittymän liikenteeseen.

Myöhemmin keväällä Rieväkadun ja Sarvijaakonkadun liittymään rakennetaan autoliikenteelle kiertotie töiden ajaksi. Sen käyttöönotosta tiedotetaan erikseen.

Teiskontien ja Ilmarinkadun liittymässä aloitetaan liikennejärjestelyjen muutokset ensi viikolla.

Raitiotien työmaa-alue tulee sijaitsemaan liittymäalueen keskellä. Tämän vuoksi liittymässä tulee kaistojen kavennuksia ja osa ajoradoista muuttuu liittymän kohdalla yksikaistaiseksi, mikä vaikuttaa autoliikenteen ajolinjoihin. Ilmarinkadulta ei töiden aikana pääse ajamaan Uimalankadulle. Teiskontien ja Ilmarinkadun liittymässä sijaitseva suojatie siirtyy noin 100 metriä lännen suuntaan.

Teiskontie muuttuu eteläpuolelta yksikaistaiseksi, kun keskellä katua tehdään päällysrakennetöitä. Bussipysäkit pysyvät nykyisillä paikoillaan.

Nopeusrajoitus työmaan vaikutusalueella on 30 kilometriä tunnissa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat