Paikalliset

South Park -festivaalia ei järjestetä Tampereella tänä kesänä – Näin promoottori ratkaisua perustelee

South Park-tapahtuman promoottori Timo Isomäki perustelee päätöstä olla järjestämättä festivaali muun muassa kesätapahtumien kovalla kilpailutilanteella.

Petteri Mäkinen

Tampereella The Rockfestin kanssa samaan aikaan järjestetty South Park -festivaali ei toteudu tänä vuonna. Festivaalin järjestäjä Nelonen Media Live on julkaissut aiheesta virallisen tiedotteen, jonka mukaan festivaalin ohjelmistoa ei saatu rakennettua tarpeeksi mielenkiintoiseksi kovan kilpailun takia.

Tapahtumajärjestäjän mukaan ratkaisuun vaikuttivat olennaisesti niin kilpailutilanne kuin myös se, ettei ohjelmasta saatu lopulta laadittua riittävän kiinnostavaa jotta tapahtuma olisi kannattanut ylipäätään järjestää.

– Kilpailutilanne rocktapahtumien osalta on tänä kesänä äärimmäisen kova, ja suunniteltuna South Park-viikonloppunakin tapahtuu paljon. Lukemattomista neuvotteluista huolimatta South Park -festivaalin ohjelmaa ei saatu rakennettua niin kiinnostavaksi, että tapahtuma olisi ollut järkevää viedä läpi, kommentoi asiaa promoottori Timo Isomäki omassa Facebook-päivityksessään.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

W.A.S.P, Whitesnake, Europe... – Takavuosien legendaarinen heavyfestivaali tekee paluun Tampereelle21.2.2019 07.00
South Park kertoi uusia kiinnityksiä – Toinenkin saksalainen hevilegenda Eteläpuistoon19.2.2018 14.11
Tampereen South Park julkisti esiintyjiään – Helloween saapuu Manseen5.12.2017 11.01
Kasarirockia ja muonaa kasarista South Parkissa3.6.2014 14.46

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat