Paikalliset

Seppo-koira maistoi kuumaa koiraa Nokialla – Tänään juhlistetaan erikoista nokialaisherkkua

Petteri Poukka ja Seppo-koira

Tomi Kangasniemi

Nokialla juhlistetaan tänään perjantaina kansainvälistä Kuuma koira -päivää. Mukana menossa myös suosittu Seppo-koira, jonka omistaja on nokialaislähtöinen Petteri Poukka.

– Tarkkasilmäisimmät ehkä huomasivatkin, että sain jo oman osuuteni, eli pikkuruisen palan makkaraa. Maistui! Seppo-koira raportoi Instagramissa.

Kuuma koira on nokialainen erikoisuus, jossa höyrymakkara sujautetaan sokerimunkin väliin. Höysteeksi tulee sinappia, ketsuppia, sipulia ja kurkkusalaattia.

Seppo-koira on tullut tunnetuksi erityisesti Twitterissä hyväntuulisena koirana, joka rakastaa pieniä juustopaloja ja matkalaukkujen nylkyttämistä.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saanko esitellä: koira ja kuuma koira! Tultiin äsken tänne iskän synnyinseuduille ja mun mummulaseuduille. Käytiin ostamassa grilliltä nokialainen perinneherkku kuuma koira ja valmistaudutaan huomiseen. Kyseessä on siis sokerimunkki, jonka välissä on höyrymakkara ja kaikki lisukkeet! Tarkkasilmäisimmät ehkä huomasivatkin, että sain jo oman osuuteni, eli pikkuruisen palan makkaraa. Maistui! Perjantaina vietetään Kansainvälistä kuuma koira -päivää nokialaisilla grilleillä ja minäkin olen iskän kanssa hengailemassa täällä rakkaudesta kotiseutuun! #koira #kuumakoira #shetlanninlammaskoira #nokiankaupunki #visitnokia

Henkilön Seppo (@seppokoira) jakama julkaisu

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat