Paikalliset

OP Tampereen Hämeenkadun kassapalvelut laajenevat

Toimitusjohtaja Mikko Rosenlund on tyytyväinen OP Tampereen Hämeenkadun konttorin tuoreeseen muutokseen.

Petteri Mäkinen

OP Tampereen Hämeenkatu 12:n toimipisteen kassapalveluiden tilat uudistuvat, kun nykyinen kassapalvelutila laajentuu viereisen liiketilan puolelle toukokuun puolivälissä.

Tällä hetkellä toimipisteessä on neljä kassapalvelupistettä, kun uudessa tilassa niitä on digiopastuspaikan lisäksi kuusi. Remontissa otetaan käyttöön Hämeenkatu 12:n toimipisteen viereinen liiketila, johon tulee kassapalveluiden lisäksi toimistotiloja. Investoinnin suuruus on noin miljoona euroa.

– Haluamme tarjota kassapalvelussa asioiville asiakkaillemme toimivammat tilat, vähentää jonotusaikaa ja antaa paremmat mahdollisuudet tutustua opastetusti uusiin pankkipalveluihimme, kertoo OP Tampereen toimitusjohtaja Mikko Rosenlund.

Keskustan alueella kassapalveluille on yhtiön näkemyksen mukaan kysyntää. OP Tampere tarjoaa kassapalveluita Hämeenkadun toimipisteen lisäksi Hämeenkyrössä, Karkussa, Lempäälässä, Nokialla ja Ylöjärvellä. Sen sijaan Lielahden toimipiste ei tarjoa kassapalveluita uuden tilan aukeamisen jälkeen.

– Keskittämällä pystymme parantamaan työn tekemisen tehokkuutta ja takaamaan paremman palvelutason. Isommassa yksikössä se on helpompaa, Rosenlund sanoo.

Hämeenkadun toimipisteen muutostöiden vuoksi kolme kassaa palvelee väliaikaisesti kuukauden ajan 8. huhtikuuta alkaen. Tämä voi aiheuttaa ajoittain ruuhkaa. Väljintä kassapalveluissa on perinteisesti iltapäivisin ja alkukuun jälkeen. Uudet tilat avautuvat toukokuun puolivälissä.

Uudistetun tilan osoitteena on Hämeenkatu 12 B.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat