Paikalliset

Dettmann ja Harkimo saapuvat Tampereelle – Messu- ja urheilukeskuksessa nähdään suuri messukokonaisuus

Henrik Dettmann saapuu puhumaan Tampereelle.

Pekka Ruissalo

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus täyttyy maaliskuun viimeisellä viikolla tuhansista eri alojen ammattilaisista, kun samaan aikaan ovat meneillään Sportec-, Gymtec-, Welltec- ja Finnclean PRO -messut sekä Hankintapäivät.

27. ja 28. maaliskuuta järjestettävät Tapahtumapäivät kokoavat yhteen niin liikunnan ja hyvinvoinnin sekä puhtausalan osaajat kuin julkisen sektorin päättäjät ja hankinta-alan ammattilaiset. Tapahtumien yhteydessä palkitaan Vuoden Liikuntapaikka 2019 sekä jaetaan Vuoden 2019 Julkisten hankintojen kehittäjä -tunnustus.

Ohjelmassa korostuvat erityisesti ympäristö- ja tilaratkaisut hyvinvointi- ja liikuntatiloissa, terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen sekä turvallisuus. Messuilla kuullaan paitsi uusista liikkumisen trendeistä ja ilmiöistä nähdään myös monipuolisesti lajiesittelyjä, joihin kävijätkin pääsevät osallistumaan.

Puhujina nähdään muun muassa Henrik Dettmann, Patrick “Pata” Degerman ja Harry ”Hjallis” Harkimo. Asiantuntijaluentojen lisäksi luvassa on suoraa puhetta muun muassa sotesta, sisäilmasta ja julkisten hankintojen kilpailuttamisesta. Tapahtumissa on mukana yhteensä yli 300 näytteilleasettajaa ja asiantuntijat esittelevät liikunnan-, hyvinvoinnin- sekä puhtaus- ja kiinteistöpalvelualojen uusimpia tuote- ja palveluinnovaatioita.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat