Paikalliset

Pirkkalan Verkkokauppa.comissa huutokaupataan designlamppuja

Pirkkalan Verkkokauppa.com järjestää lauantaina 2. maaliskuuta kello 13 designvalaisimien huutokaupan.

Pirkkalan-myymälässä huudettavaksi laitetaan yli 30 tuotetta, joista osalle lähtöhinta on vain yhden euron. Yhteensä valaisimia huutokaupataan neljässä Verkkokauppa.com-myymälässä lähes 200, ja niiden yhteisarvo on yli 30 000 euroa.

– Huutokaupattavana on tunnettujen brändien designvalaisimia, joista normaalisti saisi maksaa paljon. Esimerkiksi Pirkkalassa huudettavaksi laitetaan Seletti the Monkey hanging -valaisin, jonka arvo on noin 300 euroa. Jätkäsaaren-myymälän huutokaupan helmi on lähes 600 euron arvoinen Kartell Bourgie -pöytävalaisin”, sanoo myymälöiden myyntijohtaja Teemu Puikkonen.

Vastaavaa valaisinhuutokauppaa ei ole ennen järjestetty Pirkkalan, Raision tai Oulun myymälöissä, ja Helsingissäkin vain kerran.

– Tämä on oivallinen keino pistää esillä olleet tuotteet halvalla kiertoon, sillä näin varmistetaan, ettei mitään joudu roskiin. Odotamme paikalle satoja designvalaisimista kiinnostuneita asiakkaita, joskin yleensä huutokaupoissa suurin osa väestä on mukana vain ihmettelemässä huutokaupan meininkiä. Huutamassa on yllättävän pieni määrä, mikä taas tuppaa pitämään hinnat alhaisina, Puikkonen valaisee.

Puikkonen on pistänyt merkille, että sisustajat ovat alkaneet suosia tietynlaista valaisintyyliä.

– Valaisimilla haetaan nykyään persoonallisuutta ja erottuvuutta. Enää ei valaisimien haluta jäävän taustalle, vaan niistä tehdään huoneiden huomion keskipisteitä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat