Paikalliset

OnniBus lähtee yhteistyöhön R-kioskin kanssa – "Ammattitaitoinen asiakaspalvelu ja tulostetut liput"

OnniBus aloittaa yhteistyön R-kioskin kanssa.

Halpabussiyhtiö OnniBus ja R-kioski lähtevät yhteistyöhön. Bussiyhtiön matkaliput voi jatkossa ostaa R-kioskin maanlaajuisen myymäläverkoston kautta. Asiakkaille tarjottavien matkalippujen valikoima ja hinnat ovat samat niin verkkokaupassa kuin R-kioskilta ostettaessa.

R-kioski on ainoa fyysinen myyntipaikka, josta OnniBusin liput voi ostaa verkkokaupan halvoilla hinnoilla.

OnniBusin verkosto kattaa koko Suomen Helsingistä aina Ivaloon ja Kilpisjärvelle saakka, mikä käy hyvin yhteen R-kioskin maanlaajuisen verkoston kanssa.

OnniBus.comin toimitusjohtaja Lauri Helke kertoo, että asiakkailta tulleet toiveet rohkaisivat fyysisen lipunmyyntikanavan luomiseen.

– Vaikka pääasiallisena myyntikanavamme on ollut verkkokauppa, näen myös perinteisessä asioinnissa meille paljon mahdollisuuksia. R-kioskilta saa ammattitaitoisen asiakaspalvelun lisäksi tulostetut liput ja samalla voi napata mukaan vaikka kahvit ja matkaeväät, Helke perustelee.

– Etsimme R-kioskilla jatkuvasti uusia palveluja ja yhtenä Suomen suosituimpana matkustavien ihmisten kohtaamispaikkana meille oli luontevaa ottaa valikoimiimme myös OnniBussin matkaliput. R-kioskeilla on keskeinen sijainti, liikenteen risteyskohdissa. OnniBussin liput kasvattavat entisestään valikoimiamme, R-kioskin kategoriapäällikkö Sanna Toijonen kertoo.

OnniBus julkaisi helmikuussa uudenOnniBus FLEX –reitistön. Helken mukaan yhteistyö palvelee myös tätäkin uudistusta.

– Tarvitsimme erityisesti OnniBus FLEX -reitistöä varten tiheän lipunmyyntiverkoston. R-kioskin verkosto tarjoaa OnniBusin asiakkaille parhaan kattavuuden, Helke toteaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

"Kuljettajakohtainen seuranta ei ollut ajan tasalla" – Syyttäjä vaatii kolmelle Onnibus-pomolle sakkorangaistuksia työaikarikkomuksesta5.2.2019 20.00
Onnibus on myyty – Ostaja löytyy Etelä-Suomesta, pomomies pysyy samana4.10.2018 12.05
OnniBus kokeilee välipalatarjoilua osassa busseja30.8.2018 15.20

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat