Paikalliset

Parkanon surmatutkinnasta uutta tietoa – Poliisi: Tekijä tunnustanut

Kuvituskuva

Jouni Lampinen

Sisä-Suomen poliisi on jatkanut Parkanossa 28. joulukuuta tapahtuneen henkirikokseen tutkintaa rikospaikkatutkintana ja kuulusteluilla.

Toteutettu rikospaikan sulatus onnistui hyvin. Poliisin tekniset tutkijat ja oikeuslääkäri ovat voineet paneutua yksityiskohtien selvittämiseen.

Myös kuulusteluissa on edistytty. Poliisilla on muodostunut kuva tapahtumaillan kulusta. Henkirikoksen pääepäilty, 32-vuotias parkanolainen mies, on kuulustelussaan myöntänyt surmanneensa uhrin.

Poliisi jatkaa tutkintaa kuulusteluilla epäiltyjen kanssa. Tapahtumapaikka on edelleen eristettynä, koska poliisi sulattaa eristetyltä alueelta myös toisen tutkinnan kannalta merkityksellisen paikan samalla alueella. Puolustusvoimat vartioivat edelleen poliisin pyynnöstä alueen eristämistä.

Poliisi epäilee, että paikalla surmattiin tammikuussa Ylöjärven Viljakkalasta kadonnut 21-vuotias mies.

Poliisi kertoi perjantaina, että epäillyt kolme miestä ja yksi nainen, on vangittu tapaukseen liittyen Pirkanmaan käräjäoikeudessa. Nimikkeinä ovat yhden epäillyn osalta murha ja kolmen muun rikoksen tekijän suojeleminen ja/tai hautarauhan rikkominen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Poliisi epäilee: Parkanon henkirikoksen uhri todennäköisesti kadonnut 21-vuotias mies – Ruumista yritetty hävittää polttamalla: Neljä vangittu, yksi murhasta22.2.2019 15.21

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat