Paikalliset

Poliisi epäilee: Parkanon henkirikoksen uhri todennäköisesti kadonnut 21-vuotias mies – Ruumista yritetty hävittää polttamalla: Neljä vangittu, yksi murhasta

Kuvituskuva

Jouni Lampinen

Poliisi epäilee, että tammikuussa Ylöjärven Viljakkalasta kadonnut 21-vuotias mies on Parkanon henkirikoksen uhri.

Sisä-Suomen poliisi on julkaissut useita tiedotteita miehen katoamisesta tammi- ja helmikuussa. Katoamista tutkittaessa heräsi epäily hänen joutumisestaan henkirikoksen uhriksi.

Katoamisilmoituksen teki kadonneen lähiomainen 8. tammikuuta. Poliisi käynnisti esitutkinnan 20. tammikuuta.

Poliisi otti kiinni 18. helmikuuta kiinni kolme henkilöä ja 20. helmikuuta kiinni yhden henkilön epäiltynä henkirikoksesta.

Epäillyt, kolme miestä ja yksi nainen, on tänään vangittu tapaukseen liittyen Pirkanmaan käräjäoikeudessa. Nimikkeinä ovat yhden epäillyn osalta murha ja kolmen muun rikoksen tekijän suojeleminen ja/tai hautarauhan rikkominen.

Koska tutkinta on kuulustelujen osalta alkuvaiheessa, rikosnimikkeet saattavat tutkinnan edetessä muuttua.

Poliisi on eristänyt Parkanon rautatieaseman läheisyydessä metsässä alueen, jossa rikoksen uhri on todennäköisesti surmattu. Poliisin mukaan vainajaa on yritetty hävittää polttamalla. Koska teko on tehty tämän hetken tiedon mukaan 28.–29. joulukuuta välisenä yönä, tapahtumapaikka on jäätynyt ja jäänyt lumen alle.

Tästä syystä poliisi joutuu sulattaman uhrin löytöpaikkaa. Poliisi on pyytänyt virka-apua puolustusvoimilta alueen eristyksen valvonnassa.

Tutkinnan keskeneräisyyden vuoksi poliisi ei tiedota tutkinnan yksityiskohdista tarkemmin.

EDIT 22.2. kello 15.25: Uutista muokattu.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat