Vaalikoneemme on nyt avattu!

Paikalliset

Seniorisolistit laulavat kehitysvammaisteatterin hyväksi

Tällä iloisella ja energisella porukalla syntyi Lumikki ja seitsemän kääpiötä La Stradassa viime syksynä. Etualalla muusikot, tanssijat ja takana La Stradan oma väki. Keskellä teatterin perustaja,johtaja ja ohjaaja Anu Panula.

Päivi Kovalainen

SenioriSolistit laulavat ja musisoivat kehitysvammaisteatteri La Stradan toiminnan tukemiseksi sunnuntaina 10. maaliskuuta.

Huoli pitempää taloudellisissa vaikeuksissa olleen teatterin toiminnasta sai seniori-ikäiset muusikot järjestämään Kevään sävelet -hyväntekeväisyyskonsertin La Stradan tiloissa osoitteessa Pirkankatu 18.

SenioriSolistit ovat Pekka Hildenin orkesteri, jota johtaa laulava kosketinsoittaja Kirsi Hellstén, Pekka itse laulaa ja soittaa lyömäsoittimia.

Mukana myös laulava huilisti Anne Siekkinen ja haitaristi Elena Kurgi sekä laulajat Jari Sakselin, Marja-Liisa Laitinen ja Sirkka-Liisa Kaonpää, joka myös juontaa ohjelman. Ohjelmisto on koottu osin vanhemmista sävelmistä, Sä muistako metsätiestä Lokki-valssiin, unohtamatta Josefia ja Ikivanhaa leikkiä.

Konsertti alkaa kello 15. Ohjelmalippu maksaa 15 euroa.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Vaalikoneemme on nyt avattu!

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat