Paikalliset

Jussi Hakulinen kiistää rahastusväitteet – "Olen hyvin pettynyt että luotin lapsuudenystäväni sanaan"

Jussi Hakulinen oli Yön perustajajäseniä, joka soitti yhtyeessä vuosina 1980-1985. Sen jälkeen hän sävelsi yhtyeelle kappaleita.

Jussi Lehtisalo

Lauluntekijä Jussi Hakulinen on jatkanut Yö-yhtyeen kaatuneen jäähyväiskeikkahankkeen perkaamista Twitterissä.

Hakulinen väittää, että Ilta-Sanomat olisi vihjannut hänen halunneen rahastaa solisti Olli Lindholmin kuolemalla. Osansa Hakulisen kritiikistä saa myös yhtyeen alkuperäinen basisti .

– Ilta-Sanomissa vihjataan että minä olisin halunnut rahastaa Ollin kuolemalla. Ensinnäkin en todellakaan ottanut yhteyttä Rauängiin kuolinpäivänä, vaan vasta saman viikon torstaina. ja Juha vastasi että "minä ja Veke ollaan innolla mukana, Olli olisi sen ansainnut", kirjoittaa Hakulinen.

– Lisäksi Rauäng vaati että esiinnymme lisäksi myös Tampereella, vaikka minusta olisi ollut tyylikkäintä tehdä yksi ja viimeinen keikka Porissa. Näin bändi olisi haudattu hyvin ja syvälle. Olen hyvin pettynyt että luotin lapsuudenystäväni sanaan. Ei muuta.

– Lisään vielä että Qoofy Kentin ottaminen Janin sijaiseksi oli Juhan mielestä " loistava idea".

Jos twiitit eivät näy, voit lukea ne täältä, täältä ja täältä.

Hakulinen kommentoi viimeksi kaatunutta jäähyväiskonserttihanketta tiistaina Suomen Kuvalehdessä.

Juha Rauäng kertoi aiemmin Ilta-Sanomille, että olisi halunnut nähdä alkuperäisen Yön soittavan vain biisin tai kaksi. Hän myös uskoi, etteivät alkuperäisen kokoonpanon keikat tekisi kunniaa koko yhtyeen historialle.

– Yössä soitti kuitenkin vuosien mittaan niin älytön määrä ihmisiä. Lisäksi pitäisi ottaa huomioon Ollin läheiset, kertoi Rauäng lehdelle.

SK:n haastattelussa Hakulinen tyrmäsi mahdollisuuden tehdä yhteistyötä Yön nykykokoonpanon kanssa.

– En missään nimessä ole mukana, jos Ollin nimellä aletaan rahastaa muistotilaisuuden yhteydessä, sanoi Hakulinen Suomen Kuvalehdelle.

– Nykyinen yhtye edustaa eri arvoja ja on kusettanut mua paljon. Esimerkiksi esiintymispaikkailmoituksissa ja kappaleiden sovittamisessa. En tee sellaisten tyyppien kanssa yhtään mitään.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

SK: Yö-yhtye riidoissa Olli Lindholmin muistokonsertin vuoksi – Jussi Hakulinen: "Nykyinen yhtye edustaa eri arvoja ja on kusettanut mua paljon"20.2.2019 08.46
Yön jäähyväiskeikat peruttu – Jussi Hakulinen: "Toivon että minut jätetään asian tiimoilta rauhaan"19.2.2019 08.30
IS: Kaikki Yön alkuperäisjäsenet jäämässä pois muistokonsertista – Paitsi Jussi Hakulinen: "Aika vahva myötätuuli"17.2.2019 13.05

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat