Paikalliset

Popeda nousee lavalle Teivon raviradalla! – Kyseessä on yhtyeen isoin yksittäinen keikka ensi kesänä

Pekka Ruissalo

Popeda valloittaa tänä kesänä kotiratansa. Yhtye nousee Tampereen Teivon Raviradan lavalle perjantaina 14. kesäkuuta. Ennen konserttia kello 18–21 ohjelmassa on ravilähtöjä.

Popeda nousee lavalle klo 22.

Ainutlaatuisessa ympäristössä keikkaileva kokoonpano kommentoi konserttia näin:

– Tämä on ehdottomasti yksi kesän odotetuimpia keikkoja. On hienoa päästä vetämään jälleen laajoissa puitteissa "kotiradalla". Jääköhän myös ravurit seuraamaan lämminveristä rytmiä ja jytkettä?

Kyseessä on Popedan kesän isoin yksittäinen konsertti. Teivossa ovat aiemmin keikkailleet muun muassa Eppu Normaali ja Anssi Kela.

– Meillä on erinomaiset puitteet järjestää tapahtumia. Ulkoalueelle mahtuu yhden pikkukaupungin verran väkeä ja sisätiloista löytyy katettua tilaa sekä wc:t ja ravintolapalvelut. Raviurheilu ja rokki yhdistyvät Popeda radalla -konsertissa luontevalla tavalla. Osa saapuu raveihin, osa konserttiin ja toivottavasti mahdollisimman moni nauttii molemmista, kommentoi Tampereen Ravirata Oy:n toimitusjohtaja Päivi Lehtonen.

Lehtosen mukaan lipunmyynti on sujunut vauhdikkaasti. Ystävänpäivälippukampanjan lippuja on myyty kuluneella viikolla jo useita satoja. Kampanja jatkuu 14. helmikuuta kello 24 saakka.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Olavi Uusivirta Uusi Tampere -festivaalin pääesiintyjäksi14.2.2019 09.20
Tältä kuulostaa Popeda saksaksi, kuuntele itse jos et usko - Lehdet: "Ensin tarkoitus oli vain vitsailla"9.1.2019 12.39

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat