Paikalliset

Näin muisteli Olli Lindholm vuonna 2016 karua alkuaan Voice of Finlandissa – "Nyt jätkät ne kännykät h**vettiin..."

Voice of Finlandin tuomarointi tuotti ensi alkuun Olli Lindholmille lieviä tottumis- ja käynnistymisvaikeuksia. Mies muisteli alkuvaiheitaan ohjelmassa Tamperelaiselle vuonna 2016.

Suorapuheisena satakuntalaisena muistettava, maanantain ja tiistain välisenä yönä sairaskohtaukseen kuollut Yö-laulaja Olli Lindholm muisteli alkuaan The Voice of Finland-ohjelmassa erittäinkin värikkäästi Tamperelaiselle toukokuussa 2016.

– Kyllä siinä oli kaikenlaista, paljon vastustustakin. Yksi näkökulma oli se, että ei jumaliste, eiväthän Michael Monroe ja Olli Lindholm voi mitenkään mahtua samaan ohjelmaan, Lindholm muisteli Tamperelaisen haastattelussa.

Sitten piti vakuuttaa ohjelman helsinkiläiset muusikot, joiden osalta yhteinen sävel ei löytynyt todellakaan heti.

– Saattoi olla tilanteita, että siellä vähän käytettiin kännyköitä loppuun asti ennen kuvauksia. Saatoin lohkaista ihan huumorilla, että laittakaa nyt jumalauta jätkät ne kännykät helvettiin. Kaikki eivät ottaneet huomautusta ihan huumorilla, Lindholm muisteli.

Avuksi tuli ohjelman kosketinsoittaja Lenni-Kalle Taipale.

– Lenni sitten tulkkasi meikäläisen huumorin muille. Kyllä siinä alettiin sitten juttuun tulla.

Myös kitaristi Mikko Kosonen herätti Lindholmin kiinnostuksen.

– Ohjelman tuomareista on tehty sellaiset isot pahvihahmot. Kosonen oli erääseen lähetykseen raahannut minua esittävän pahvihahmon oman soittopisteensä viereen. Mikko on todella hauska jätkä, se oli hieno veto ja sai hyvälle tuulelle.

Tämän toukokuussa 2016 julkaistun jutun kokonaisuudessaan voit lukea tästä linkistä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Lehdet: Olli Lindholm vietti viimeistä iltaansa Kaupinojan saunalla: "Nautti olostaan ilman kiirettä"12.2.2019 19.35
Olli Lindholm vaikutti myös jääkiekossa – Kirja: Pelasti Ilves-hyökkääjän uran kesällä 2005, lopputuloksena historiallinen hopea12.2.2019 22.25
Mediat: Rajua työtahtia puskenut Olli Lindholm tiesi terveysriskinsä – ”Ne, joilla on töitä, joutuvat liian tiukille”12.2.2019 15.56
Olli Lindholm oli suuri Ässät-fani – nyt seura kunnoittaa edesmennyttä muusikkoa ja kannatuslaulun tulkitsijaa12.2.2019 15.12

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat